Vi har bara slappat...

Hela veckan här har vi haft härliga promenader jag och Gaija. Vi har varit till apoteket två dagar i följd och då fick jag chansen att träna platsliggning i skarpt läge. Jag band fast henne på ett ställe där hon inte skulle vara i vägen för folk samtidigt som jag hade bra uppsikt över henne. Allt har gått fingemang! =O)

Sen tävlingen så har vi tagit det lungt med lydnaden. Jag känner att det blev lite mycket och jag tror kallt också på att Gaija tyckte det. Men det är sånt vi ska lära oss av. Nu vet vi.

Jag har anmält mig till några tävlingar framöver så vi får väl se hur det går. =O) Ett LP2 diplom vill jag nog ha nu när vi har ett LP1 diplom...

Jag ska börja med lite nya moment nu medans vi filar på dom som vi redan kan och dom som behöver filas på. På så sätt så blir det inte slenterian i träningen. Vilket är viktigt för mig och Gaija. Vi behöver SPÄNNING i vårt liv. Är ngt tråkigt så får det vara!

Så på inlärningsbiten så står:

Framförgående
Hopp apport
Kryp
Fjärren med stå

Och på nötningsbiten så kommer vi att träna på:

Rutan (öka hennes säkerhet till rutan)
inkallning med ställande (inkallning med ställande och läggande kan hon redan kontigt nog. Det är ställandet jag har problem med)
Fjärren. (öka tiden för sitt och ligg. Hon vill så hemskt gämra lägga sig så fort som möjligt just nu)
Apport (hon behöver en del träning där också. Hon känns lite osäker ännu)
Fria följet (hon tränger en del. det ska ajg ändra på)

Sen fortsätter vi underhålla alla andra kunskaper också. Det börjar bli en del. Men ännu mer ska hon kunna!

22.00

Har nyss kommit hem. Var och hämtade ut Gaijas Lydnadsprovsdiplom för LK1. Så nu kan vi skryta med ett sådan också. Jag måste nog rensa i bokhyllan och göra en egen hylla åt Gaija. Det brörjar blir lite grejjer. ;O)

image453

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket snyggt diplom ni har=) Nu är det bara att ta LP2 så ni får ett till lika snyggt=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback