Ny blogg!

Haha! Jaaa... Ännu en blogg,  men den här gången gäller det både Gaijas och Zenas blogg. Jag slår ihop deras bloggar och vi bildar ett team. Team Virrig!

Här är den nya adressen:

http://gaijasblog.webblogg.se/teamvirrig

Hoppas ni ska trivas i den nya bloggen!

God Jul!

Det har blivit lite sisådär med uppdateringen på denna blogg. Jag hålelr som bäst på att fila lite på den nya gemensamma bloggen för Gaija och Zena. Så ni får hålla till godo med lite dåligt med uppdateringar.

Ialla fall så var jag, Stefan och Sosso med hundar ute på bruks i går och tränade lite. Jag körde litefrittfölj med giaja o0ch testade en ny metod. Denna metod funkade skitbra och jag får henne inte lika långt fram vilket betyder att hon itne tränger så som hon gjort. Hon blev också tystare. Ändå anväde jag en boll? Sosso hann fota gaija en hel del och det blev en hel del otroligt snygga bilder! Jag ska lägga ut dom senare. just nu är jag dunderförkyld och mår inte så great. Typsiskt när det ska bli jul.

Men här kommer två fina Godjulbilder! Tagna av Sosso the picture proffs! =O) TUUUUUSEN tack Sosso! Du anar inte vad stolt jag är över mina vackra hudnar och mallig som får ha dig somprivata proffsfotografen! den är ju liksom itne så lätt att ta bra bilder på en hund som springer fort.

Ialla fall. God jul på er alla och ta hand om varandra!

NY blogg!

Oboy made it!

http://gaijasblog.webblogg.se/oboysdagbok/


Interpellation!

Nu händer det saker...
Läs klagobloggen.

http://klagobloggen.pointblog.se/INTERPELLATION-.html

Ny spark!

Idag pep jag iväg och köpte en spark för mina födelsedagspengar.

Jag kan säga att jag är väldigt nöjd! Jag har till och med skickat ett mail till tillvärekaren och berättat mina första upplevelser emd sparken!

För i kväll for vi ut på en premiärtur. Jag och gaija och Zena. Zena fick springa mest lös då hon har sin tass att tänka på. men när de hjälper till och drar tillsammans så springer de otroligt fint sida vid sida. Det ser så fint ut och man kan aldrig tro att det är första säsongen för Zena!

Sparken är helt otroligt bra! för det första så akn man höja och sänka styret. Så jag kan ha ett rätt högt styre som passar bra för min nacke och axlar. Sen så är den jättelätt! Denv äger ju nada! Och sen så kan man fälla ihop den. och vet ni vad+ Om jag fäller framsätet så rymms sparken i framsätet! Så ajg kan ta den med mig dit jag vill också!
Det enda ajg behöver göra på sparken är att göra ett pååkningsskydd åt hundarna. Men det löser jag plättlätt med att ta ett kabelrör och borra hål i den. Genom hålen drar jag kattstrypare som ajg drar fast i sparken. Klart!

OCh så skulle jag behöva en broms. För HEJ vad det gick! Funderar på att göra en bromsmatta med hälp av en gammal bilmatta i gummi. Den borde ju bli lagomt smal och ändå nog stor att ställa sig på. Man ajg får fundera lite till.

Släden har också plastmedar och det funkade väldigt bra ute på vägen. Det ska bli intressant att köra på skoterspår sen när det blir lite mer uppkört.

Så här ser sparken ut. Jag har lånat bilderna från ljusdalssparkens hemsida.

Som ni ser så är den rätt smidig.  Så nu sk adet bli drag av! Längtar tills Zenas tass är helt läkt så vi kan ge oss på långtur i skog och mark. =O) Nu är det bara en ruga på tassen och ingen svullnad alls. Hela läkningsprocessen har gått helt perfekt och hon har itne ont eller ngt alls. Det är så skönt att allt har gått bra! veterinären har gjort ett spuerbra jobb med att plocka ut allt skit som fanns i såret. För det var då en hel del!