Tävling!

I morgon smäller det! Då ska Sofia och Gaija tävla! Jag och Zena får vänta. min fot kommer itne att klara av belastningen och mina axlar/nacke håller på att klaga allt för mycket. Så vi står över tävlingen. Synd för det skulle ha varit roligt. Men nu är Zena på grund av min jäkla fot rätt otränad. Det känns verkligen tråkigt för jag hade sett fram emot att få tävla med henne igen. Är det inte hon som är skadad så är det jag. Zena känns lite för ung och oerfaren för att byta förare som jag hade först tänkt. Det gick väl hyffsat med Stefan men hon verkar förvirrad. Do mhar tränat några gånger ihop men det känns inte rätt mot lilltjejen.

Gaija däremot har funkat kanon med Sofia! Gaija går tyst och snyggt bredvid Sofia. Hon tränger inte lika mycket som när hon går med mig och är väldigt uppmärksam på Sofia. Det ser jätttefint ut! Sofa är en rackarns modig tjej som ställer upp! Jag är super, super tacksam över att hon lägger ner sådan tid och energi för att tävla med någon annans hund. Behöver hon hjälp med ngt i framtiden så vet hon att jag finns där. Om Gaija går lika bra som hon gjort så siktar vi på ett första pris! =O) Hon har Stoooora krav på sig Sosso! ;O)
Nädå. Det enda jag önskar är att Sofia och gaija har roligt inne på tävlingsplan. Att Sofia får känna på en glad och tävlingssugen hund och att hon kan njuta av tävlingen. Jag önskar både Gaija och Sofia allt gott!

Håll tummarna för bästisarna Sofia och Gaija!

Sen så måste vi hålla tummarna för Marianne och Exit. Dom har tjorvat på nu ett tag och haft roligt tillsammans det ser riktigt bra ut när dom jobbar tillsammans.

Det tredje ekipaget vi måste hålla tummarna för är Petter och exzo. Dom ska tävla med Sofia och Gaija i trean! Tänk vad häftigt, en 14 månader gammal liten söt grabb (Exzo... Inte Petter)  som tagit sig upp till elit. Wow liksom!

Nu ska jag gå och slänga huvudet på kudden. Man måste vara pigg och vaken om man ska orka hänga med alla tävlanden man ska hejja på. Ohhh vad roligt det ska bli! =O)

Kommentarer
Postat av: Sosso, Ludde & Bonzo

puh mkt imoron... :p

Tack för idag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback