Nog är det ju typiskt!

I kväll skulle jag fara ut på bruks och träna. Mina tjejr har behov av det och ja med... Men så när jag ska in i tvättstugan är hela golvet fullt med vatten. en STOR hög med tvätt hade övertalat sig själv att rammla ner på golvet. Så nu har jag tvätt till förbenelse! Någon som vill ta lite tvätt och tvätta åt mig? *flört*
Så jag börjar det mödosamma jobbet att få undan all ren tvätt som fortfarande är torrt. Ni ska bara veta hur mycket tvätt tre tonåringar producerar? Nåja. Tvätten som var ren fick jag ut ur tvättstugan. nu var det bara att få bort den BLÖTA tvättenockså. tung och eländig... Jopp! Så nu är halva tvättstugan tömt och jag ahr skurat upp allt vatten. OCh så har ajg lagt in en blpöt tvättmaskinstvätt och tvättat. COh då ser ajg varifrån vattnet kommer!

Först trodde jag, enfalidig som ajg kan vara, att det var stopp i avloppet. Man hoppas ju liksom på en enkel lösning... Stopp i avloppet är elativt lätt att fixa. Men nääää.... *suckar djupt och flörtar lite till åt kunniga tvättmsakinsspecialistlagare* det är vår kära tvättmaskin som anser att den behöver tömma sig på fler ställen än ett! Inte nog med det... den gillar att ha sönder kolen. I tvättmaskinen finns nämligen ett lager som är gjort av kol. eller vad det nu är. När manskinen roterar så gnids dessa kiol och då blir det en friktion som gör att det blir varmt. Det är därför man har kol. För det blir inte varmt. Tror jag... Nå. Dessa jäkla kol går sönder titt som tätt och jag hör när det börjar bli dags. Det är dags.

Jaaa.. Hurra liksom. barnen behöver nya vinterkläder och skor... Jag och stefan har inga vinterskor... Det är snart jul. Twinsen fyller snart år. Och tvättmaskin h-vetet ser till att gå sånder JUST NU!!!!!! Vi har nyss lagat bilen också.. OCh pengarna är nästan slut för den här månaden.
Man blir ju glad i själen liksom. nu skiter jag i det här. Nu ska jag sätta mig ner med en påse ostKROKAR ( ;O) )  och vila. Ryggen är paj. Jaja. JAg vet. Dom rä inte nyttiga krokarna. Men ack så goda och äter jag sånna så håller jag mig still och lever inte rövare i tvättstugan. För jag är vääääldigt nära att dra fram tvättmsakinen och kolla vad som är fel. Vilket jag inte tror att jag håller för. Foten är elak i dag så jag ska nog passa mig för den också.

Undrar om det är ngt bra på tv i kväll... Humdidumdidum.. Jag går och kikar på tv. Ha det!


PS. Är det någon som är duktig på tvättmaskiner och som gillar att jobba gratis (jag kan bjuda på middag, det har jag råd med) så får ni hemskt gärna hjälpa mig med maskinen innen jag brister ut i ngn slags galenskap. DS.

Kommentarer
Postat av: Linda & Caxa

Stort Grattis Till Zenas röntgen resultat. Jättekul=)

2008-10-30 @ 16:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback