Valborg i efterhand...

Eftersom att jag missat lägga in bilderna på vår valborg så gör ajg det nu. Det var en helt otorlig valborg och varmt och skönt!
Dimman smög sig in sakta under kvällen men det var en så fridfull stämmning att vra barn vill gärna fira valborg igen uta på gläntan.

Håll till godo!

Så här såg det ut när vi for. Klarblå himmel och varmt och skönt. Vem kunde ana att vädret skulle bli annorlunda? =O) Tur vi tog med oss varma kläder och filtar!
Här har dimman rullat in. Vi myser vid lägerelden. Hundarna väntar på korv.
Värsta snöstormen skulle man kunna tro att det var. Men det är fukt på linsen. var icke oroliga! =O) Tjockan var rätt tät och det var tur att man hade hudnarna. Annars hade vinog haft problem att hitta tillbka till bilen. Nästan... ;O)
Barnen stod för bildtagningen... Som vanligt kommer det med en fot då också. =O)

Ännu en fotbild...
Alltså. Dimmigt var det ja...
Det var svårt att till och med hitta vattnet!
Gaija och Zena smyger omkring. Dom trivs. Vi är de enda ute på Gläntan och de kan fritt vanka omkring. Fast helt höll dom sig så nära korven som möjligt!
Runt lägerelden så samlades vi efter små vedhämtareutflykter för att berätta små trevliga skräckisar. Jag körde som vanligt den om strandvaskarna. *muahahaha*

Gaija tyckte att man skulle vakta både kroven och lägerleden. Zena ville nog helst bara springa och plaska i vattnet. Och sanda ner sig...

Vi ahde hur somhaver en otroligt trevlig kväll och barnen uppskattade det hela massor! Jag tror inte dom hade haft lika kul på grisberget eller i badhusparken.


Nä! Slutdravvlat om Valborg! nu är det sommaren vi ser fram emot.
I morgon ska jag berätta om våra spåräventyr vi haft i dag och om våra träningsmoment som börjar bli klara! =O) t

Tolahoppsansa sa gammelmormor när mameluckerna trilla ner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback