Billig bil och galenskap!

Så sammanfattar jag mig och mitt liv just nu... Bilen fick jag hem igår morse och den blev inte så dyr. Det var en slang lös... Jag har sagt åt både min man och min kompis Johan att det kunde kanske vara en slang lös? Men nääääähhh. Inte det! Det var det dära gasspjällshusventilengrejen... Men det var det inte! Räcker ut tungan! Det var en slangklammer som rostat sönder. Ialla fall så var verkstadspersonalen helt underbara och lät  mig få vara med i undersökningen av bilen... Det var intressant och nu vet jag hur man gör för att lägga in ny mjukvara i bilen. =O)
Det hela gick på 533 kr... Det ÄR lite skillnad mot en nolla till! Så HERE WE COME GÄLLIVARE!

Sen så har jag låtit galenskapen styra mig. Jag och Gaija ska TÄVLA!!!!!! Japp! i morgon så ska alla som kan komma till Måttsund och se mig och gaija vara sämst i en tävling! Vi ska slå rekordet i sämsthet och dåligskap! Vi ska tävla i agility! jag ahr väl aldrig tränat agility med Gaija. ännu mindre med mig själv. Jag komemr itne veta var jag står eller hur man gör och inga regler kan jag heller. Men vi har varit och tränat i kväll ute på bruks. Intressant liksom... Så här gick det. =O)

Platta tunneln: Den ska man bara springa genom. kanske det komer en boll på andra sidan? Jaja.. gaija. man kan ju alltid hoppas! ;O)

A-hindret: Upp fort som satan och vänta. Sen snyggt ner på andra sidan.

Gungbrädan: Den skulle jag inte alls träna då jag helst vill ha en till som hjälper mig med det hindret. Gaija löste det själv. hon sprang upp på hindret. Väntade tills den for ner och sen hoppade hon av den. Sen upp igen osv... Är hon inte riktigt navlad?

Däcket: Den ska man helst kampa med när man samtidigt som man hoppar igenom den. Och man måste absolut röra i däcket med heeeela kroppen samtidigt. Det gör inget om den nästan rasar över en... men hoppar ändå. Gång på gång...

Vanliga hopphinder: Helst ska man hoppa över högsta punkten. Alltså stativen som håller bommarna... Inte över bommarna. Dom ska man krypa under.

Långa hindret: Lätt som en plätt! man bara flyyyyyger över! eller så försöker man placera ALLA tassar på någon av brädorna.

Slalom. Vi har ju gjort det förr med liknande resultat... Man ska gärna bita i pinnarna så kanska dom ger med sig. Dom där jäkla pinnarna är ju i vägen!

Så hur ska det då gå i morgon? Ingen aning. Men ni som kommer och kikar kommer säkert att få er ett gott skratt. som ni förstår så gör vi det här bara på skoj. =O)

Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

du glömde oss.. :( kika in å titta på nå häftiga bilder på Ludde... :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback