Det gick ju bra! =O)

Ni kom hem halv tio i gårkväll. trötta men nöjda. Resultaten efter tvälingarna lägger jag ut senare. Just nu är jag så trött att jag helst bara vill sova.
Fast jag kan ju ge er lite attläsa ialla fall. Lägrespåret i Gällivare gick bra.

Vi fick ihop 530.75 poäng och klassvinst!
Spåret i skogen verkade himmla långt. Jag trodde ett tag att jag aldrig skulle bli klar. massor med vinklar och upp för ett berg. Jag klättrade stundtals och höll i mig i spårlinan som om det var en klätterlina. Gaija stackarn stod och höll emot. Hon såg ut som en bergsget där hon hoppade omkring. en lycklig bergsget. jösses vad sugen hon var på att spåra! I spåret fick min lilla tjej ihop 6 apporter plus slutet. Jag är supernöjd! Krypet som vi inte har klart ännu fickhon 7 och 8 poäng på. Så jag fick poäng. Jag som trodde jag skulle nolla. Och i budföringen fick vi 10 och 9½. Gaija var slarvig på att sätta sig och satt snett ut. Hon var redo på att springa en gång till!

Av alla som tävlat så var vi bara tre kvar på slutet som fick tävla i lydnaden. Synd. det hade varit kul om fler hade kommit dit. Men så är det. Spåren var faktiskt inte lätta och flera tyckte att det inte var några lägrespår utan högrespår som lagts ut. Jag vet då inte själv. jag följde bara efter bergsgeten... Gaija menar jag. Men nog var jag trött efter det spåret alltid! *phu*

JAg hade anmält mig till två lägrespår men jag kände inte för att ta ett till. Jag var så nöjd. Så jag beslutade att byta lägre mot lydnadestrean. kanske, kanske jag kunde få ett förstapris?

Tyvärr så blev det inte så. Jag var verkligen inte i form för att tävla dagen efter. Helt slut i knoppen av tre dagars migrän. Så jag gjorde totalt bort oss. Men det bjuder ajg på... Måste ha sett helt galet kul ut med någon som inte kan höger och vänster eller ngn som inte ens kan kasta en apport? Domaren tyckte vi var rätt roliga och han sa efteråt att nog kunde hunden men matte måste nog må bättre för bättre prestationer. Han hade rätt. Ska aldrig mer tävla och må så där dåligt igen. tur att jag hann tävla med Zena först för jag mådde bara sämmre och sämmre även om jag tog mediciner. Skit att man ska ha så där i skallen!
Vi fick ialla fall ett andrapris och en andraplacering.

Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

Grattis ändå =) kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback