Sent kvällsbad...

I går kom äntligen min Övertorneåfånge hem. =O)  Hanhar fått FRIGÅNG! eller semester som det kallas. I heeeeela två veckor så får jag rå om honom! Ska bli skönt. På måndag far vi på soptippen och rår om varandra. Han ska sättas i jobb. Men först måste han få känna sig lite semestrig...

Så han fick sig ett sent kvällsdopp ute på Grönan med hundarna. Zina passade jag på att schampoonera. Gissa hur snygg hon var med schampoo och sand fulla kroppen? Det var tydligen superkul att springa i sandsluttnignarna och jaga badbollen.

Nu i kväll så är det träning ute på bruks som gäller. Tyngdpunkten kommer jag att lägga på platsliggning för Zena och nya momenten som kommer i högre klass för Gaija. Ska bli spännande att se om det funkar med min egenhändigt ihopsnickrade teori ang. frammåtsändandet. Hon kan ju springa ut från mig redan. så det är lite småfix och lite nya grejjer som ska ordnas. Ska också jobba lite med tungapporten.
en klar fördel emd hennes gula badboll är ju att det läcker in vatten. Så den blir tung. Så hon har ju under veckan tränat sina nack och ryggmuskler. Jag kan tänka mig att tunga apporten inte är så tung för henne. ;O)

Så nu klockan sju ska ajg och Sosso och Ludde stämma täff ute på klubben. Så det är nog bäst att vi sticker nu. Hur det går får jag skriva sen när datorn blir ledig. Alltså på nattetid. Det är trångt vid datorn när man är fem pers och solen behagar att inte skina.

Ha en skön kväll! =O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback