Mycket bad...

Jaha. Bad i dag igen. Supervarmt och superhärligt med bad!

Hudnarna har varit som galna. Som vanligt har Gaija varit galen med sin gula badboll. ingen får ta ta den och till och med när hon vill att vi ska kasta den så har hon svårt att släppa den. Tala om att älska sin gula badboll!?

Jag försökte hitta en badboll åt Zena idag också. men det gick inte... Den var för dyr. Så vi får uppsäka Gunillas hundshop och fixa en boll där. Men hon fick en annan rolig badleksak. en liten gummiboll med ett snöre i! Den var kul minsann! För när man biter på den och det är vatten i den så sprutar vattnet ut på sidorna! Det gillade minsann Zena!
Hon gillade att bitas också. Ialla fall i bollen. Dum som jag var så höll jag bollen under vattnet. Zena tog sikte och PANG! Hon satt fast i min arm! Jag hade tur att det inte gick hål... Ett yttepytteliiiiitet sår på överdelen av underarmen och ett vackert och färgglatt runt blåmärke på undersidan av underarmen. tur att hon inte bet av mig armen! Det var nära. Men hade hon gjort det så hade jag dängt på henne med den. ;O)
Zena spottade ialla fall ut min arm snabbt som ögat och det var ju skönt det. Annars hade det nog gort ännu mera ont. Just nu känns det då ingenting. Man är ju van vid att ha ont... =OP

Jade tänkt bada Zena med schampoo och alt sånt men ajg fixar det inte (beror inte på min halvt amputerade arm). Jag fixar tydligen inte att simma. Jag får världens huvudvärk! Nacken blir tydiligen helt knasig...

I morgon planeras det ännu mer bad. Få se om hundarna får stanna hemma och vila. Vill ju inte överbelasta dom. Dom har ju liksom inget vett när det gäller att ta det lungt. blev en lång dag i dag och det var inte många minuter dom lkåg och vilade. Jag kom på att man kunde ge dom var sitt mindre tuggben. Jag kan tala om att det finns fina och sandiga tuggben vid grönan nu. Dom har blivit begravda och uppgrävda ett antal varv nu. Men dom är säkert delikata! Så dom nöjde sig alltså inte med att ligga och tugga på benen utan dom var tvungna att LEKA med dom! Galningar!

Just nu i skrivande stund så ligger Zena under databordet och snarkar. Låter skönt och jag blir sömnig. Så nu ska jag nog sova. Det är ju en ny ficn och varm dag i morgon. Hurra! =O)

Kommentarer
Postat av: Ulle

Vi försökte bada igår...... men blev istället jagade av bromsar och blinningar... jag hatar flygande kryp som gör ont

2008-07-04 @ 11:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback