Elitlydnad!

Japp! På fredag debuterar jag och gaija i elitlydnaden. Känns lite underligt för jag hade planerat det nästa år.... Men så kan det gå. hon känns rätt föärdig och jag behöver få veta mer om hur färdig hon är. Så då gör jag det som jag alltid gör. tävlar. Det är ju där man ser sina egna och hundens brister. Vi är supertrötta på trean... Eller jag är det. Och då går Gaija dåligt också.

I morgon blir det träning ute på klubben. Ska bli roligt. Hundarna ska ha en vilodag eftersom att dom sprungit i skogen hela dagen. Vi har lagt ut spåren inför helgens tävlingar och alla hudnar var med. en stor flock på sex hundar. Inte illa! Och alla höll sams och var trevliga mot varandra. Tänk att man kan sammanföra två flockar så där? Utan gnabb och käbbel? Nåja. Vi har ialla fall gått ut fyra högre spår. Det blev en hel del kilometer i obanad terräng! Hudnarna fick ett bd på slutet och jag tror de uppskattade det. Vi hiottade en söt lite sjö och njöt också av att se hundarna må gott i vattnet.

Så nu behövs det nog lite tummar inför helgens tävling. ;O) Vi kommer att sikta på att ha roligt jag och gaija. hon påstår att hon ska busa. Nåja. bara hon inte biter mig i murvan som hon gjorde i måndags. Jag är rädd för att jag väckte upp hela Bergsviken med mitt vrål. Jag har numera ett blåmärke på ett ställe som ingen får se...
Men jag tror inte hon gör om det ialla fall... ;O) Jag blev ARG på henne och schasade iväg henne. =O(
Sen var hon vänligheten själv fast ajg sprang. Tror hon tyckte det blev roligat när vi sparng friaföljet. Jag MÅSTE läsa på lite moment ang. eliten... Jag vet kanppt hur dom är... Alltså i vilken ordning dom kommer osv... Men ajg lär väl se. Jag lär väl också vara förvirrad som vanligt. =O)

I morgon kommer nog datorn hem. Den var jättesjuk! Hårddisken hade dött.... Svärmors dator har också varit död. Men den har jag återupplivat. Känner mig lite som Ida i Emil när hon återuppväcker höns.

Näpp. Nu ska jag hem. Är dötrött efter en rejäl skogsdag. Mariann bjöd på hemmagjorda baugetter och läsk och Wienerbröd. Gissa om man har gottat sig! Tack vännen! =O) Och tack för en härlig dag! =O)


Kommentarer
Postat av: Marianne

Tack själv!! Jag behövde få en sådan här underbar dag. :o) Håller nu tummarna inför helgens tävlingar.

Kram!

Postat av: Sosso & Ludde

hahahaha... flinar

bettet dära var kvällens höjdare :D

vi syns ikväll...

//Sosso.

2008-07-30 @ 13:40:27
URL: http://sossoludde.dinstudio.se
Postat av: Linda och hundarna

Håller alla tummar å tassar för att ni inte virrar bort er på plan i helgen, då ska det nog gå superbt =)

2008-07-30 @ 23:10:15
URL: http://hem.bredband.net/hunderi1
Postat av: Eva-Lena och Morre

Vi håller tummar och 8 tassar för er i helgen!!!

Besöket har nämligen oxå hund ;)Manligt sådant fnissLångväga besök dessutom,ända från Karlstad.

Vovven är en Flattetik på snart 3 år.Skoj då får morre en ny lekkompis oxå hihi.

2008-08-01 @ 09:45:00
URL: http://morezz.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback