Sommarens sista bad?

Med sorg i hjärtat... Men ajg tror att vi haft sommarens sista bad i dag. Toppenväder! Men det kunde gärna ha fått vara varmare... Men vi nöjde oss ändå med vädret och for ut till grönan. Hudnarna ahde med sig sina egna gula badbollar och var så lyckliga att dom var vimmelkantiga! Förmodligen så tyckte dom att både bilfärden och promenaden från bilen var öööööver en mil lång! Vilket det i och för sig var... Det är ju en mil ut dit drygt....

Ialla fall så badades det och plaskades och simmades och rullades med badbollar nerför sandsluttningarna ner i vattnet. Gaija har en rolig grej för sig. Badbollen får nämligen INTE bli sandig! Därför måste hon rulla badbollen ner i vattnet och skölja av den där i. Sen tar hon badbollen och lägger sig i sanden och ser lycklig ut. När bollen blivit sandig igen så måste hon antingen rulla den eller gräva en kanal ner till vattnet. Man har liksom en del att titta på mitt i allt badandet. Så har hon faktiskt gjort sedan hon var yttepyttevalp. Hon var väl bara dryga åtta veckor då hon för första gången följde med till badstranden. Där började hon gräva gångar ner i vattnet. Dom fylldes med batten och det var ju så spännande! Nu har hon då utökat repertoaren med bollen. Den här hunden tänker och utför handlingar själv utan att man måste lära henne saker.

i morgon ska det visst bli regn. Det säger hela min kropp då jag har fått mycket ont. Förmodligen har ajg också ont efter badet. emn det gör inget! Jag har fått mig en smtur idag och det var nog årets sista. om det nu inte blir tvärvarmt igen. För då åker jag iväg även om barnen börjat skolan.

Just det ja! I morgon är det MH ute på klubben! Så då ska ajg figga. Jag var bara med som "kanske" men eftersom att en av de andra B figgarna har fått förhinder så ska jag få figga. Det ska bli skoj! Roligt med socialt umgänge. för det behöver jag! Är sååå uttråkad på mitt liv just nu. Städa. Laga mat. Tvätta. Handla. Skjutsa barn... Och så börjar allt om igen.. BLÄÄÄÄÄHHHH!!!!Jag har även bjudit på tradera. En tjej som syr nomehalsband med silverbrodyr. Dom är superfina. Jag vann budgivningen på två stycken. Så snart kan Gaija och Zena vara fina. Inte ens 90 kr/st för dom! Med frakten så blir det bara en dryg hundring per styck.
Amanda fick vara med om en spännande budgivning på svart löshår. Sista minuten som var kvar så sa ajg åt henne ett skriva in ett högre bud ifall ngn bjuder över. Sen råkade ajg säga åt henne att uppdatera sidan. Tydligen for vårt bud iväg och hipps vipps så hade ngn hunnit bjuda över oss men eftersom att vi uppdaterade sidan så lyckades vi bjuda över henne. Och sen tickade sekunderna iväg och Amanda vann budgivningen. JAG ÄLSKAR SÅDANT!
Vet inte vad det är med mig riktigt, men det är ju jag som sköter bil-hus-lägenhetsinköp. OCh ajg älskar varje sekund av det. Att pruta är helt enkelt skitkul! Jag har en del knep som tydligen går hem. Allra minst hon män. *fniss' Men vad och hur jag gör/säger det säger jag inte! *inga fula tankar nu*

Gaija ahr fått ngt som inte fått på ngt år. Hon har fått sig ett bad! Med schampoo och sådant. Hon luktade gammalt geggvatten så jag beslutade att ge henne ett bad efter badet på grönan. Och det behövdes.Jösses vad smutsig hon var! Hon brukar aldrig kännas smutsig. Men hon gjorde det nu. Måste ha rullat sig i ngt äckligt när v for hem. Men nu är hon go och mjuk och fluffrig och luktar gott! =O)

bilder på den underbaraste lillemannen i världen kommer snart. Jag lovade att visa lite bilder på gokillen Max. Men kabeln till kameran är spårlöst borta! Så när den återfinnes så ska bilder komma!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är redo för att skrämma hundar i morgon. Ska bli så skoj så! Hehe... tala om att ha en rolig hobby. Skrämma hundar och med ägarens tillåtelse. *muahahaha*

Kommentarer
Postat av: Ulle

Vet dina barn om att det finns en klädaffär i Töre som fullkomligt kryllar av kläder som de tycker om????????

2008-08-18 @ 13:11:04
Postat av: Katja

Hej på dig!Och tack för besöket på min hemsida!! Det låter toppenbra att Sofia & Bonzo har en sån bra träningskompis, det är guld värt med bra träningskompisar!! Har precis kommit hem från en hundövning i Tåme. Är besviken att jag inte hann förbi och hälsa på lille charmknutten Bonzo....men plikten kallade och jag var tvungen att åka hem till min dotter. En bra helg med bra instruktörer och min underbara Nova som alltid går som en klocka trots att hon inte är i form efter valparna.

Tror även jag att det kommer bli en del krut i B-kullen och jag väntar med spänning på Bonzos fina framgångar.....jag lär väl ångra att jag sålde honom (fniss)...

All lycka till i framtiden med dina jyckar....ser att ni är flitiga!!:-) Katja


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback