Rolig helg i sikte.

Nu till helgen kommer Ulle och Smilla hit till oss. Vi ska nämligen fara till Gagsmark eller vad det heter och tävla! Nja inte jag och Gaija utan Ulle och Smilla. vi ska vara hejjarklack åt dom. Samt så ska jag träna tävlingsmässigt med gaija och Zena. Passa på när man inte själv ska tävla samt inte hjälper till på ngn tävling. =O) Smart va?
Pirrig stämmning kring oss och mycket folk. Precis vad vi behöver för att kunna göra det så likt som möjligt en tävling. Desutom så lär det kanske finnas plats att träna på då agilityn håller sig på begränsade ytor.

Bara jag, Ulle och hundarna ska fara. Barnen lämnar jag hemma.  Det ska bli såååå skönt att få fara iväg och bara få vara jag och inte mamma! =O) Däremot ska nog mormor få passa upp dom med mat. Eller ifall Stefan kommer ner så får han tra på sig stora papparollen. Annars så lär barnen överleva en dag utan mamma. det har dom ju gjort förr. ;O)

Men först av allt så ska vi ha tjejkväll jag och Ulle och barnen och hundarna. =O) Ska bli himmla skoj att få umgås med Ulle på tu man hand UTAN en massa män som stör. Hahaha!

Annrs så är livet just nu ett litet h-vete... vädret sger att sommaren är slut och det regnar massor och blåser. Mina händer, armar, axlar, nacke, rygg, benhinnor och fötter vill liksom inte. Köra bil är en plåga... Precis som jag brukar ha på vintern. Och det är bara augusti. Hjälp! Hur ska det bli i vinter?

Jag ahr ialla fall försökt få det lite städat här hemma. men det är som att gå i kvicksand. Det är lättare att lägga sig ner. blir mindre motstånd men också mindre gjort. Jaja.. man SKA ju simma i kvicksand. Jag får väl kräla runt på golvet och städa då. Hahaha! Nåja. JAg ser fram emot fredag. Först umgås med Sosso och hennes grabbar och sen med Ulle. Tala om tjejdag! WEEEEHOOOO!

Näpp. Nu orkar inte händerna mer. Så nu sk ajg lägga mig i soffan och läsa en ny bolk. om ngn ouppfostrad hund frun USA. vad boken heter kommer jag som vanligt itne ihåg. Men den verkar rätt skoj. =O)

Må så gott alla!

Kommentarer
Postat av: Ulle

Det ska bli shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit kul!!!!

2008-08-20 @ 00:01:57
Postat av: Sosso, Ludde & Bonzo

=)

Postat av: Stefan F

Blir det inget rum byte?

2008-08-21 @ 11:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback