Jobbigt.

Just nu är jag i en fas då jag vill göra massor! Så i går (söndag) så struntade jag och Stefan i att gå i krykan... Hahah! det gör vi varje söndag. Nä vi städade! Det ser fortfarande rörigt ut här hemma med golven är rena och toorna och soffan. Jag dammade för ngn kväll sedan så det var ju ngt vi slapp göra. Stefan tog tag i tvätten också så jag fick bort en massa. Men som vanligt är jag tvungen att preparera mig med mediciner för att orka... inte kul alls. Man får ju som tillbaka dt ändå när medicinerna går ur kroppen. Men för stunden är det rätt skönt att faktiskt kunna göra sådant som "vanligt" folk gör dagligen utan att ens tänka på vad dom gör.
vi for även för att titta till gummibåten. den ligger där ensam i hamnen och guppar. Ingen vill åka ut med den i det här underliga sommarvädret. =O( Ja förutom hundarna då. Jag passade på att bada hundarna så dom fick lite sommotion. Zena har fått för sig att hon ska flyga på Gaija när Gaija får en pinne kastad i sjän. ÄVen om hon får en pinne själv så måste hon hoppa på Gaija. OCh Gaija hon blir så upprörd! Hon vill ju bara få springa efter sin pinne i fred.
Så jag kopplade upp Zena och när hon nästa gång försökte hoppa på Gaija så ryckte jag till. Rejält. Hon tittade förvånat på mig och jag gav berömm. Nästa gång försökte hon göra likadant men med mindre intensivitet. OCh jag ryckte till. Så tredje gången så tittade hon på mig när jag kastade pinnen man hon hoppade inte på Gaija. Snäll tjej. hon lärde sig ngt. Så nu spipper vi en sur Zena på Gaija och slipper vara orolig för att Gaija ska bli förbannad och ge igen. Jag är rädd för att det kommer att bli ett slaggis om det händer.

nu idag har jag gjort ngn jag aldrig gjort med den här bilen. Jag har totalstådat den! Innifrån och ut! Fast hunddelen lät jag bli. Det tog ändå dryga fem timmar innan jag blev klar. nu är jag helt slut. Kroppen skakar och det gör himmlans ont. Men bilen blev fin. Hunddelen blir ngn annan dag. Men bilen blänker. Jag fick den ren UTAN avfettning! Så det så Stefan! Jag använde allrent. Funkar kanon på bilar tydligen. Ialla fall på min bil. till och med mattorna i bilen är rengjorda och hänger å tork i garaget. För naturligt vis så började det ju att regna. eller kanske det var tur? För jag kan inte vaxa bilen när det regnar. Och jag ska nog inte göra det heller. För jag har för ont.

Nu ska jag till COOP och handla lite mat. ingen mjölk, bröd, pålägg och mat hemma. Jag måste dit! OCh sen... Sen ska ajg bara slockna framför tv'n. Hur det ska gå med hundarna har jag ingen aning. Kanske ngt barn tar ut dom. Annars så får dom bara rastas av på ängen. Dom har varit ute med mig hela agen och busat massor på gräsmattan. så ajg tror domklarar sig. I morgon ska dom få sig en skogstur med cykeln. Det ska bli mysigt! =O) Kanske man tar med sig lite lunch också? Hmmm..Jag tror nog det. Om det nu inte regnar.

Jag har då jobbat jobbigt för i dag...

Nä nu ska jag försöka ta mig till affären i min rena fina bil. Må så gott! =O)

Kommentarer
Postat av: Marianne

Du gör det bra som fixar allt det där trots din kropp. Men kom ihåg att även vara rädd om dig. Kanske dela upp lite sysslor och inte ta allt samma dag?

Vacc tid på G. Skall ringa imorgon. Du/Ni kanske hakar till Jens på måndag efter du-vet-vad?

Kram!

Postat av: Sosso, Ludde & Bonzo

Hallojj.... gu va du fejjar =) tänk va du få igen för de i kroppen.. :( Längtar du nå efter lilleman då :p kramelikram..

//Sosso.

2008-08-14 @ 07:20:18
URL: http://sossoludde.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback