Upptagen helg.

I helgen så blir det mycket att göra. Jag ska gå M2! Hurra! =O) Alltså jag ska utbilda mig till B figurant innom mentalbesrivningar och mentaltester. En dröm som jag haft i många år men först nu tagit steget till att bli. Orsaken att ajg itne gjort det tidigare har varit familjen. Men nu har ajg bestämt att jag ska ge mig själv lite skoj också. Jag har ändå så fullt upp hemma nu när jag är ensam så jag behöver få lite egen tid också.
Så min dyrbare man har kommit ner speciellt bara för att jag ska gå den här kursen. Visst är han underbar? =O)
Nu slipper jag ha dåligt samvete för att barnen är hemma ensam hela dagen och att dom inte får hjälp med läxor och sånt (jo dom har läxor över helgen).Sen så behöver ajg itne ha dåligt över hundarna heller. För det fixar han också! Och mat! Och så ska han sätta in solarpelxusarna som jag har beställt och som är hämtade. Så nu få rhundarna en betydligt bättre miljö i bilen. Det känns bra det med.

En lyxhelg för mig! =O)

Sen så hade jag en lyxdag i går också. då var jag  på en föreläsning ute på bruks om förstahjälpen för hund. ngt som ALLA hundägare egentligen borde gå på! För man vet aldrig vem olyckan kan drabba. Inte när och inte hur. Är man förberedd mentalt och har fått ialla fall info om vad som kan hända och vad man ska göra så är det större chans att man kan göra ngt bra för sin bästa fyrbente vän.

Dessutom så fick jag en lyxmiddag av mamma. hon bjöd mig och barnen på hemma gjorda hamburgare. Jag talar om hemmagjorda köttfärsbiffar som hamburgare. OCh så pommesstripes. Jättegott! tack mamma! Jag älskar dig! =O)

Så just nu känns livet rätt bra. Om det inte hade varit för mitt eländiga öra. Jag hör fortfarande dåligt. något av lockkänslan är borta men jag har ont och hör som sagt dåligt fortfarande. Det ploppar och pilppar i örat konstant också. Förutom när jag äter så krashar det. Mycket intressanta ljud hahah!
Och fortfarande är det INGEN som vill byta öra med mig! Konstigt! Om det inte har släppt i slutet av maj då kommer ajg att ringa öron, näsa hals för att få rör inopade. Förmodligen blir det en väntetid på tre månader så jag får opa örat till hösten. Då kan jag bada heeeela sommaren. Smart! *nickar belåtet*

På tal om att bada. Zena har blivit badgalning. Så fort hon ser ngt mer mer vatten än en vattenpöl så tror hon att hon ska i... vad har jag gjort!!!!  ;O)
till sommaren blir det täta badturer till grönan. Hudnarna ska få bada sig less och jag med.Jag ska försöka komma iform med badning. =O) Jag ska också försöka komma mit till varmvattenbadet. Jag har ju halvapriset där på grund av mina krämpor. Så det ska bli skönt. Varmt vatten och flyta är mumma för mig! Jag förstår varför Lona (min vita schäfer som har somnat in för drygt ett år sedan) älskade att bada. Det gör mindre ont att röra sig i vatten.

Näpp. Nu ska jag gå och lägga mig. Så jag orkar lyssna med ena örat i morgon. Oj vad kul det ska bli! =O)

Kommentarer
Postat av: Marianne

Men Veronica! Du glömde ju skriva hur duktig Gaija var på att spela vovve med ond tass och vilket jättefint tassbandage hon fick. :o)

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback