B-Figge!

Nu i helgen har jag gått M2. Det har varit en skitrolig helg med massor av skratt och glada kurskompisar. Helt suveränt var ju att vi fick Mia fredriksson som utbildare. Mna kan nog inte ha en bättre kursledare innom detta ämne. Jag tror hon är rätt outsinlig med sina kunskaper. OCh lika lätt som dom rann ur hennes mun så rann dom in i oss. Vi hade väldigt kul ute i skogen också.

Vet ni om att det spökar i skogen!? Hahah! Japp! I Bergsviken så har det spökats massor! Tio spöken har skridit fram i skogen bland stubbar och kvistar och genom vattenpölar. Vi har med ett hattinfattutseedne tagit oss fram med raka ben (hade vi knäat så hade Mia gett oss det onda ögat och det är inte nådeligt!). Genom runda små hål har vi förlitat oss på Mias vinkningar och trott att vi på säker fot tagit oss fram. Och det har vi!Mia har lotsat oss genom små bäckar och vattenpölar och över höga pluttar i skogen. Genom lingonris och snö... INGEN har rammlat! Och det kanske kan ses som rekord. Vår utbildning har bedrivits på sämsta möjliga mark. Vi har blivit luttrade och hårda och sega B-figgar!

Vi kan dra dumpen i den mest jävligaste terrängen. Snö bekommer oss inte. Dumpen flyger upp med stor säkerhet utan att knäa! Vi håller mot dumpen och väntar på Mias "BRA". Därefter är vi supernöjda med vår insats. Nu vet jag itne hur nöjd Mia var men hon log faktiskt rätt ofta. ;O)

Sen så kan vi dra skrammel också! Och alla hundraser vi provat på att vara!  En kurskompis var helt super på att vara hund. Hon såg preciiis ut som en Afghan! =O) Eller en liten cocker osv...

Sen så har det varit tävlingar och det var då minsann inte lite deltagare. 40 st lkl1 deltagare! Jösses! Fast det kanske var några mindre. men dom var många. Så många att det blev två grupper med tävlanden.

Jag vill gratta alla mina kompisar som tävlat idag och som visat oss alla hur fina hudnar ni har! Till speciellt en vill jag säga: Även om inte poängen blev höga så VET jag att du lagt ner massor med jobb och om man ser på hur det var förra gången så har du fått låååångt mycket bättre poäng än då! Och det är rätt väg. Det är när det går sämmre och sämmre som man ska börja fundera på att sluta! All heder till dig som jobbat så mycket för att komma dit ni är. Inte alla som gör det. Men det ska du veta... Du har nog lärt dig mycket mer enom att ta den svåra vägen än att ha en fyrfilig motorväg att köra på. Det är genom motgångar man lär sig!

Nu är jag dötrött i huvudet. Vänster arm är blå från dumperepet (den är också blå meni en annan kulör). Men sååå roligt jag haft! Nu ser jag fram emot att få figga på en massa MH och lära mig ännu mer!

Och nu till ngt heeelt annat! Min man har fått självstudier så han blir hemma heeela veckan! Super för vår ekonomi och super för vårt äktenskap! I helgen har min man monterat solarplexius i bilen så nu blir det inte så varmt för hudnarna. Skönt. Jag har också hittat friskluftskroken så nu kan vi ha bakluckan öppen lite. OCh så har vi satt hänglås på buren så nu kan vi ha luckan helöppen också! Ifall det skulle behövas...

Nu ska jag ut och få lite mer friskluft. Det regnar ute och all snö är snart borta! Snart kan man spåra ordentligt igen! Hurra!

Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

Får du inte ont i axlar/nacke av dumpen???
var rädd om det du har..
Kul att stefan får va hemma =)
Vi får höras nån dag.. vilka dagar e du ledig????
Man blev nästan bitter när det regnade, men när man kom ut å kände den friska doften så ändrades tankarna! =)

Vi hörs.. //Sosso

Postat av: Linda & Caxa

Hej!
Tack för en rolig helg och en mysig grillkväll=) Det får vi göra om snart ute i spårskogen.
Jesper hälsar och tackar för grattiset.
Kul att Stefan får vara hemma=)
Ha det bra
Kram

2008-04-27 @ 20:21:54
URL: http://www.caxaforsen.com
Postat av: Veronica och vilda vovvar

Nope. Jag får inte alls ont efterom att jag använder vänster sida när jag drar och vänder mig om när jag dra. Lite svårt att förklara. Men ryggen är helt rak och jag behöver itne heller belasta nacken. Fast vänster överarm är lite blå... *s* Det är den som får ta emot allt tydligen. få se sen när det är barmark och man inte måste åka på "skridskobanan" när man drar. Kanske jag får en ännu bättre teknik! Jag har faktiskt inte ens tänkt på det.. Men jag har inte fått ont alls på hela helgen och ändå har det varit ett fasligt dragande och spökande hela tiden!

2008-04-27 @ 21:50:39
Postat av: Sosso & Ludde

oki.. :) men tänk på det i fortsättningen då =) vi e rädd om vår Doris! =)

2008-04-27 @ 22:36:37
URL: http://www.sossoludde.dinstudio.se
Postat av: Marianne

GRATTIS till B-fig!!!!!

Kram Marianne

2008-04-29 @ 12:22:05
URL: http://www.frostmarken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback