Äntligen! (och lite skryt)

Tid i morgon halv tre på Öron! Hurra! Nu hoppas jag att ajg får gotlänningen. Han är snygg och trevlig. Hehehe... Akta dig Stefan! Du är 21 mil bort.. OCh jag är sååå nära sååå den snygga öronläkaren! ;O)

Så om ni vill så får ni gärna hålla tummarna för att mitt öra ska bli bra igen. Just nu så är det rätt ok i örat. Men jag har hållt mig stilla nu på förmiddagen. Så fort ajg rör på mig och anstränger mig det minsta lilla (som att ta hand om disken) så får jag ont.  Men jag är fortfarande yr...  Så i sommar blir det inget karusellåkande för mig.. hahah! Jag har fått nog av karuseller för flera år! Ialla fall så känner jag mig mycket piggare i dag och ska baka och stå i... Få se hur långt jag kommer innan batteriet tar slut? tur man har barn som gillar att baka så dom får ta över när jag tar slut. =O)

Ett till äntligen! I dag fyller vår dotter 15 år! Kan ni fatta? Jag har en femtonåring i huset!? Tiden går alldeles för fort. Till helgen ska vi fira både henne och Stefan. han fyller jättegammal nästa vecka. Så på lördag blir det kalalas som Emelie sa när hon var liten. Det var mycket trallalal för henne då och det är det fortfarnade. Just nu gör hon praktik på ett dagis och hon verkar trivas utmärkt där! hon längtar dit varje morgon. Känns jättekul att hon verkar trivas med att arbeta. Det är nästan så att hon vill bli dagisfröken. Fast hon säger själv att det är så dåligt betalt så att hon vill nog ha ett annat jobb. Emelie är verkligen duktig. Hon har graderat upp alla sina betyg så nu ligger hon på VG i alla ämnen utom idrott som inte är hennes mest intressantaste ämne. Men där har hon G och jag tycker det är bra.

Och nu till skrytet: Hon ska också sjunga på examen. Först ska hon sjunga med Amandas klass. Hon ska sjunga en låt som Amanda och några klasskompisar ska kompa musiken till. Sen ska hon sjunga solo. Jag tror det blir everness eller Night wish. Ska bli spännande. Hon ska också sjunga med sin pedagog på ngn konsert som dom ska ha på musikhögskolan. Hennes sångpedagog ska spela piano och Emelie ska sjunga. Så det blir en hel del sångträning nu för flickan. Jag är en så stolt mamma till min femtonåriga dotter!

Kan bara inte fatta att för precis femton år sedan så gick jag omkring och hade värkar just nu när jg skriver detta... Kan bara inte fatta... Tiden går för fort. barnen blir äldre. Men inte jag. ;O)

Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

*håller tummar tassar å tår*

Grattis till Emelie (kanske t.om. flera ggr om??)
Och Grattis till stefan i förskott.. annars har jag nog glömt bort det, med min skrupna hjärna *fniss*

kram

Postat av: Lie och grabbsen

Håller tummarna för att örat fixar sig (och att du får den snygga doktorn *LOL*)
kram kram

2008-04-17 @ 05:45:25
URL: http://www.maximus.nu
Postat av: Linda

Kan du inte filma när hon sjunger eller nåt så man får höra? eller dööör hon då om du delar med dig av hennes sång? :D

2008-04-17 @ 19:44:37
URL: http://hem.bredband.net/hunderiet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback