Ny bil!

Jag spar inte på krutet som ngn sa till mig. Jag har hittat en ny bil! Den är två år nyare och en V70 turbo automat! Weeeehhh! Färddator, lullull och en massa andra grejs! På måndag gör vi affär! Vi slipper hyrbil som man inte får ha hund i... Vi slipper låna andras bilar. En egen BIL!
Försäkringsbolaget har varit oerhört snabba på att reglera vårat ärende. Så nu är det också klart. Så om tre bankdagar så har vi pengarna för vår älskade lilla pärla. Fast ajg saknar vår bil... Den var min trotjänare... Följeslagare. Den hängde med i vått och torrt. Men nu får den vila i frid.

Hoppas att reservdelarna ska göra andra otursförföljda bilägare glada. Alltså alla delar som går att använda. De som inte går att använda är ju de väl inrökta delarna.

Nu behöver vi en bur till vår nya pärla. Jag har bestämt mig. Inga grindar utan en bur ska vi ha. En säker och bra bur till våra två små troll. Jag funderar också på att skaffa mig en brandvarnare. Och jag ska även skaffa mig en.... BRANDSLÄCKARE! Även om man blåser ur en släckare på ngn sekund så kan det faktiskt förhindra att bilen blir övertänd och att man inte tar sig ur eller får ut sina medresenärer.

Ingen mer brand i bilen. Det har jag bestämt mig för!

Så på måndag kommer jag att frässa omkring i min nya bil. Jag har nya dekaler med schäfer också som ska sättas upp.
Vi ahr även polisanmält stölden av våra insatser till extraljusen... Fattar inte vad folk tänker med... Idioter!

Hurra! Snart V70 turbo ägare!

I morgon är det kennelträff som gäller. Gaija ska få sig en genomkörare i lydnad och uppletande. Jag ska nog satsa mest på uppletandet. Där behöver jag hjälp och stöttning. Jag är uuuuur dålig på sånt! Lilla fluffmonstret ska också få hänga med. Lite socialisering kan vara på plats.


Jag måste också gå igenom mina träningsgrejjer också. Väskan låg i bilen så jag undrar om dom är så trevliga att använda? Jag har då helt glömt bort dom. Man har ju liksom haft tankarna på annat håll. Jag ska då byta väska ialla fall. Hittade en sprillans oanvänd väska i klädkammaren häromdagen då ajg städade ur den. Så den ska jag ta. Även om ena dottern blir sur... Hon använder ju den inte så.

Näpp! Nu ska man i säng och sova! Det blir en "roligdag" som Gaija säger... =O) OCh det kan vi behöva mitt i all bedrövelse med branden och annat som också har hänt...

Tjingeling! =O)

Kommentarer
Postat av: Marianne

Välkommen till V70 turbo-teamet!!! :oD Kul ni hittat en ny bil så snabbt. Vi ses imorgon på klubben och tävlingarna!
KRAM!!!

Postat av: Thomas

Välkommen in i "turbogänget". Skönt att det löste sig snabbt med försäkringsbolaget, å att ni hittade en ny bil så snabbt :o)

Hälsa alla i familjen å ge lilla zena en hälsning från kennelpappa :O)

2007-10-13 @ 10:09:46
Postat av: Ulle

Grattis till nya bilen..... Såg precis bilderna på den fd.... det hade kunnit bli ruggugt varmt om rumpan!!

2007-10-13 @ 15:10:15
URL: http://hundlya.info
Postat av: Sosso & Ludde

hujja så det kan gå, har fått höra att sätesvärmarna på 850 är standard att börja brinna...
Ses senare idag... =)
kram

2007-10-14 @ 08:21:02
URL: http://ludde.webblogg.se
Postat av: Pernilla

Var det den bilen du såg på blocket? Som du visade? Inget ont som inte har något gott med sig vet du ;-) Nu fick d en med automat oxå ;-)
Kramisar

2007-10-14 @ 09:34:08
URL: http://www.labradaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback