Träning söndag.

Så här tänkte jag:

Söndag: Träna rutan och flytta rutan ofta. träna lite olika vinklar och med mycket berömm och leksaker. Hon MÅSTE bli säker på var hon ska vara inne i rutan.
Träna apportering. Få henne att gripa apporten direkt. Och komma med den på en gång. Jag kör med inkallning innan gripandet. Då blir det bäst. Kanske att jag också spirnger ifrån henne.
Linförighet. Positioner, transporter och raka sättanden.


Så här blev det:

Rutan: jag har en mycket konfys hund. Jag måste ha gjort ngt. fel. Så nu har jag ransakat mig själv. Att kasta in belöning i rutan är inte ngt som gagnar Gaija. Det är där jag får henne att stanna upp utanför rutan. *suckar* Så jag är tillbaka på ruta ett *hahahaha*. I morgon blir det bara kort lite rutan och då börjar jag om.

Apportering: Gaija måste bara DÖDA apporten. Alltså hoppa jämnfota på den. Jag orkar itne peta i det mer utan det får vara så till på söndag. Sen får ajg klura ut hur ajg ska få ordning på det hela. Annars så griper hon bra och i dag var det vääääldigt lite tugg. Med eller utan hästskit på apporten. Så kanske hon börjar fatta?

Linförighet. Fick till lite av de sneda sättanden. Men hon har en förmåga att försöka hoppa på mig... Där ska jag försöka fixa också. Det får bli med korrigering av ngt slag. Det ska INTE vara trevligt att hoppa på mig!

Och som en liten extra sprätt på kvällen så fick jag gör mig att göra inkallning med ställande. Det gick käpprätt första inkallningen. Hon bara tokrusade på... Så då körde jag inkallning med många ställande.
En trevlig kille väckte upp mig från min hemmablindhet... Jag berömmer hudnen även när det itne är så bra. Hmmm.. bra eller bra? Det  är INTE bra! Så det ska jag komma ihåg!
Tack killen! =O)

Jag gillar kritik. =O)


Vi har jobbat med lite fys i dag också. Gaija fick dra mig och sparken ca 8 km. Jag tänkte att hon skulle få en liten rast vid 5 km. Men det ville inte hon. Hon var busig... Så jag fick itne vila heller utan vi fortsatte. Vi sparkade ut till timviken som ligger ca 4 km hemmifrån. En gammal skogsväg leder digt Det var hur bra före som helst. lätt att sparka och inte halkigt åt gaija. Perfekt! Speciellt nu när solen skiner så fint.  =O) Och varmt var det också... Snart kan jag nog inte fara på vägen där mer. för vägen börjar komma fram. Snart är det dax för cykeln kanske?

Nä. Nu är det dags för värktabletter (har skitont efter dagens goda gärningar) och sen ska jag stupa i säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback