Tack.

Sitter här och är sentimental. Det är sååå många som har hjälpt mig och Gaija! Människor som spontant delar med sig av sina kunskaper. Som lägger ner sin tid på att lära mig ngt nytt och få mig att sluta vara så förvirrad innom hunderiet!

Alla ni som hjälpt mig, ta åt er! För ni ska ha mycket stort tack! Utan er hade jag inte kommit så här långt med Gaija. Jag ÄR nybörjare och det finns en hel del nytt för mig. Men varje gång jag inte förstått ngt, blandat ihop ngt, eller bara allmänt vimsat så har det funnits ngn hjälte där som ställt upp för mig.

Det är just därför jag skriver dessa rader. Jag vill uppmärksamma er på att jag är så otroligt tacksam för alla fina, goda och dyrbara råd jag fått!

Gaija är en hund man bara drömmer om. Så hon måste också få ett tack. Jag sa samma till en klok internetkompis som bor i södra sverige. Gaija är den hund man drömmer om att få äga. Jag är rik. Rik som får vara bästis med Gaija. Rik på upplevelser. Rik på att få nya vänner. Rik för att jag har så fina vänner och rik för att jag får sådan respons av mina vänner! Jag hoppas verkligen att jag en dag kan återgälda er! Och kan jag inte det så hoppas jag att ni förstår att jag hemskt gärna vill det.

Sen vill jag också tacka alla som tror på mig och Gaija. Vi siktar mot stjärnorna. Få se vart vi hammnar. Men under tiden så har vi bara så roligt ihop och trivs så underbart tillsammans.

Tack alla som hjälper och stöttar mig! Ni är GULD värd!

Kommentarer
Postat av: Linda & Caxa

Klart vi tror på er. Ni kommer gå super långt mina vänner=)
Ska vi satsa på någon träning i veckan?
Usch vad jag brände mig igår, har så ont i hela kroppen nu. Men det är smällar man får ta. Nu ska jag och Caxa sikta på att träna till lägre klass och nöta in krypet mer. Kram på er.

2007-06-03 @ 19:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback