Semester.

Gaija har semester. Hon njuter i fulla drag av att bara ha kul och slå dank. Ha kul betyder att hon terroriserar sin lillasyster Zena. Hon är rolig att retas med. Speciellt när hon har en pinne i munnen. Zena ahr mycket linten chans att plocka den av henne. Hon blir så yr när Zena snurrar.
Eller så tjuvar hon ben av Zena. bussig brud Gaija är va? Hahah! Men som den hemska matten jag är så får hon inte tjuva ben ur munnen på Zena.

Att slå dank innebär att hon inte har fått träna ngt på länge. Nu börjar det bli dags igen. Så förmodligen nu i helgen så blir det en tur ut på bruks. Hon behöver få jobba med sina hjärnceller. Vi skulle behöva mer motion också jag och Gaija. Men slädföret är så dåligt. Så jag funderar på att åka ut till Ssjulnäs och låna Johans släde. Det finns mer snö där... Dumt nog. Snön ska vara hos mig. Basta!


åhhhh..Nu börjar jag ju längta efter att få träna lite med henne! Det har ju faktiskt varit så mycket julstök och grejjer dom sista två veckorna.

På tal om julstök. I dag har jag och mamma rullat köttbullar av 3.6 kg! Och vad mumsiga dom blev. Lite ketchup eller chilisås gör susen i köttbullar! Så till middag i dag har vi ätit köttbullar, kokt potatis med smör till och morotssallad (riven morot med krossad annanas i). det var bara såååå gott! vad ajg längtar till julen!
Men... *suckar* betalningen för att rulla köttbullar blev att jag har fått ta extra medicin och jag blev då alldeles hollokollo i huvudet av dom. OCh inte hjälpte dom ändå mycket. På måndag ska jag till sjukgymnast. Få se om hon kan komma på något smart för mitt onda. Jag ska fråga henne om hon kan trolla. vem vet? Hon kanske kan det? =O)

Jag har hunnit köpa lite julklappar också. En till svärmor och en till min älskade mamma. Samt barnen och så till Jossans fröknar. Jag tycker hennes fröknar är väl värd en st tomte var. Dom jobbar så fint med barnen och jag värdesätter deras engagemang högt! Jossans klassassistent jobbar stenhårt för att få en utbildning för särskoleelever ute på grans. jag tror det blir ett vinnande konsept! Och mycket intressant! Jag och Stefan ska ingå i föräldragruppen och hjälpa till med att jobba för en sådan utbildning.
Här i Piteå finns det två utbildningar för särskolebarnen. en är industriprogrammet och det andra är storkök. det tas liksom förgivet att våra barn ska antingen enbart vilja laga mat eller så vill dom jobba innom industri. Ehhhh.. Jossan vill jobba med djur. OCh ajg tycker absolut att hon är rätt person för det! Hon har en varlig och vänlig hand med djur. Hon uppträder lungt och sansat med dom och djuren har en förmåga att lita på henne.

Nåja. Nu är natten nära och jag ska stupa i säng. Orkar inte sitta här egentligen...

Nattis på er och sköt om er! =O)

Kommentarer
Postat av: Carina

God jul & Gott Nytt År!
Önskar
Carina, Christer, Azlan & Kaja


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback