God jul... Lite försent...

Här är vi proppmätta och glada. Julgrisen Gaija har fått lite julmat hon med... Men mycket sparsamt. Hon MÅSTE ner i vikt! Själv ahr man försökt att hålla igen också. men ni vet hur det är... *suckar* Nu har jag ialla flal åkt på en förkylning. Så fort jag bara tänker på motion så blir jag förkyld. nu har jag kommit på det! Jag är... ALLERGISK mot motion! Så är det!

Tomt som bara den har det varit utan Garp. Men glädjen över att han fått ett nytt och jättehärligt hem överskuggar ALLT!  Han ahr hammnat hon smänniskor som tycker om honom för den lilla Garpen han är... Han får ju till och med behålla sitt namn! =O) Och att det funkar med den andra hudnen är också underbart. Nu slipper han komma till ett hem och bli ensamhund. Han gillar ju sällskap. =O)
Lilla myspellen....

Gaija hon njuter av ensamhetens sötma minsann. All uppmärksamhet riktas ju mot HENNE! WOW! Hon är centrum i familjen just nu. Förutom Oboy då förståss...
Fast ibland blir det lite långtråkigt för det finns ju ingen att leka med. Förutom .... Oboy då förståss... Tur det!

Här kommer lite bilder från Julen. Jag ahr tagit kort på resten av familjen. Men dom såg så underliga ut att jag törs bara inte hänga ut som här på nätet. Ngn kan få hjärtsnörp av åsynen....

Snart är det ialla fall nyår. Då blir det kalas och sen firar vi nyår med varandra. Kalaset står mina tvillingar för. Så det blir dubbelt upp med tårta här ifall ngn är sugen... ;O)


Just det... bilderna...

31230-343
Ty julen är rolig för stooora och små... Gaija längtar efter Tomten!


31230-346
Oboy tycker tomten är töntig... Han själv är mycket bättre än ngn tomte i världen.

31230-345

Kolla in Koschamuuuuhhhh.... En fiiin julklapp från Mormor! Koschamuuu är alltid glad och ahr alltid ett leende. Fast pipmojen gått sönder i magen. kanske lika bra det. För mammas och pappas förstånd.

31230-344

Fyyy så jobbigt med tomtar och paket och grejjer som ska upp ur dessa paket.

Sovstund!!!

Gaija har uppenbara problem med att öppna sina paket. Eftersom att hon inte tror på att hon har n¨gra framben så använder hon dom inte till att hålla fast paktet med och sen riva upp paketet.
Gaija tar tag i paketet. Skakar på huvudet upp och ner så att hon liskomkastar ner paketet i glvet och pappret rivs där efter av i microskopiska bitar. Sen kan man till slut pilla bort papperseländet och få ut sin present. Jättejobbigt! Gaija blir svettig på huvudet.



Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

Hahah.. men gaija då, ska jag måsta lära dej allting...??? det finns ju inge roligare än att öppna paket jö =) brukar hjälpa mamma å pappa å öppna, å mina egna paket.. ja dom är öppnade i ett nafs... du ska få se på nåt kort som dom tagit!
va tomten kul?? jag var arg på den... men ändå fick jag paket av han, konstigt?!?!?

JAAAAAAAAAAAAAAAAA, äntligen nån som vill leka me jag... ja ja ja ja ja ja *dansar* klart jag hänger på, om vi inte har annat för oss förståss... :)
kom med ett förslag??? till helgen?

PUSS Å KRAM //Ludde

Postat av: Carina

GOD FORTSÄTTNING!

"Kennelmormor"

2006-12-27 @ 23:56:51
URL: http://www.norpatorp.se
Postat av: Sosso & Ludde

klart julmaten e god.. men jag får inte smaka så mkt...ledig? jag?? jo varje dag.. :) men min mamma e bara ledig på måndag... annars så slutar hon ju ganska tidigt... =)

//Ludde

2006-12-28 @ 13:44:27
URL: http://ludde.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback