Lucia och glitterflickorna!

Nu har Lucia varit...  OCh tjejerna har varit små tärnor idag. Dom har även uppförst sig somsmå tärnor. Katten Herr Oboy har däremot varit rätt busig. Han skulle vara med på en bild med hundarna men ahn retades så mycket med dom så han fick vara med på en egen bild... efteråt var han rätt så sur...

Gaija gillar Oboy. Han gillar Oboy väldigt mycket. Allt som Oboy har är också väldigt förtusande tydligen. Även det som finns i kattlådan... Men idag har gaija varit väldigt duktig och bara gått dit en gång. Så när jag sa till så sprang hon därifrån och jag kunde berömma henne. Lucia kanske har en posetiv effekt på hundar? För dom har verkligen varit extremt fina idag!

31230-22 
Oboy surar... Han ville leka med glitterflickorna och inte sitta och posera med dom framför kameran...




31230-21

Glitterflickorna poserar. Kan man bli sötare? Tror inte det...


Kommentarer
Postat av: Aslan det vita fluffret i norr

Vad fining den är den här bloggen. Jag måste nästan be matte byta hi hi. Matte åkte bort i fredags och jag var lite lessen i ögat, men hon pratade om nåt som jag inte riktigt vågde tro på... hon sa att hon skulle hämta min syrra!? Vad då hämta min syrra? Men det var verkligen sant, i måndags kom de hem, jag var så glad att se matte igen och jag blev alldeles nipprig när jag fick träffa min syster. Jag har inte sett henne sen vi var 8 veckor och matte kom och hämtade mig, jag måste erkänna att hon hade vuxit mycket! Fast det har jag oxå gjort. Matte tyckte att hon var så näpen, söt och bedårande... och jag kan bara hålla med henne. Fast det är klart, de flesta hundar blir nog små och nätta i jämförelse med mig som är en stor och reslig kille i sina bästa år. Nå väl nu är hon här Java, min alldeles egna syster. Jag är så lycklig över att hon är här, även om orsaken till att hon hamnade här inte är lika rolig. Min uppfödare har dött... kan ni förstå det? Hur orättvist är livet egentligen? Så fort matte har sovit ut och gjort undan lite skoljobb så ska hon lägga in lite bilder på Java på bloggen som kommer att heta; Aslans & Javas blogg, de vita fluffren i norr. Sen ska matte fixa en hemsida åt oss och kennelnamn... jag tror att hon blivit alldeles galen (fast det kanske hon var redan innan? Vad tror ni?) Kram på er nu måste jag gå och lägga mig så att jag kan visa min allra käraste syster lite mer av Luleå.
kramar från er egen Aslan och hans syster Java


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback