Nu är det kul igen!

Vi har en ny DATOR!!!!!

Fatta va? Under alla de år vi haft denna gammla dator och den har strulat och varit till bekymmer. Nu orkade vi inte mer. Fast vi absolut inte har råd så har vi nu en dator med massor av prestanda. Och vi har ngt som kallas för Vista också... Hasta la vista baby!

Så nu äntligen kan jag göra det jag vill på datorn utana tt dne plötsligt stängs av och allt jag gjort har försvunnit. Ibland har man hunnit spara men då har inte datorn gått att få igång efter en avstägning.
Det känns ara såhärligt och hade det inte varit Påsk nu så hade jag trott att det var julafton! Jag hade aldrig i mina drömmar trott att vi skulle få chansen att få oss en sprillans ny dator!

På söndag är det tävling. Jag har inte hunnit träna så mycket på grund av värk och mycket att göra. Det har varit mycket kring barnen... Varför har man bara 24 timmar varje dygn? Man skulle behöva 24 timmar plus åtta för sömn. då skulle jag hinna göra allt jag behöver samt få vila lite.

I morgon ska jag och Sofia fara ut till bruks och då ska jag ta en hårdkörning med Gaija. Måste nöta vittringsapporteringen igen. Hon har börjat slarva. ILLA!
Och det har ju snöat så det är bäst att jag jobbar med att inte äta snö på marken också. Och lite FF behöver jag träna med henne också.

Ha en trevlig påsk och njut av den goda maten, påskmusten och allt godis! =O)

Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

tack å detsamma.. syns på ett tag.. :)

Postat av: Ingrid

Vilket elände ni har. Hoppas Stefan kommer hem i påsk i alla fall.

Glad påsk på er!

2008-03-20 @ 17:39:30
URL: http://www.kennelenduro.se
Postat av: Catta

GLAD PÅSK till er alla! Nu tycker jag att AF kan lämna tillbaka din make!! Kram

2008-03-20 @ 19:43:40
URL: http://hem.bredband.net/cattaistugan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback