Min bak luktar gott och tråkigt utan tävling...

Ja det kan jag lova er att den gör! Idag har jag nämligen bakat plättbakelser. Så i morgon ska jag sätta sylt mellan dom och florsocker med coccos uppepå. Det är bara så supergott!

Man bakar dom väldigt enkelt genom att göra en vanlig sockerkakssmet men med mer mjöl i. Sen klickar man ut dom i en stekpannan och gräddar dom på väldigt svag värme. Helst vill jag ha mina första lite degiga. att äta dom varma på ett fat med en gaffel är en verklig höjdare! Min mormor brukade alltid baka dom åt oss när vi var små. Och nu har min mamma gjort det i flera år. Men hon börjar bli lite för skruttig för sånt så nu är det min tur.

Jag vet inte vem som blir mest lycklig när jag gör detta. Men jag har både barn, man och hund i köket när jag bakar dom. I kväll blev det också ett gäng med kompisar till Amanda som fick smaka på plättbakelserna. Dom tyckte också att det var bland det godaste dom ätit. Hehe...

Här är bildbeviset!


image580

Meeeen.. Maaaaamma! När får jag slicka skåen då? Och visparna? Snääääälla!? Får jag slicka dom snart?


image581

Se så gott va? Lukten av plättbakelser är himmelsk! I gjutgjärnspanna ska dom stekas också!


image582

ÄNTLIGEN!!! Gaija får en vild och galen blick när hon får skålen.


image583

Det är bara sååå gott!


Och nu till det tråkiga.

Det blir ingen tävling för oss i morgon. Tävlingen är inställd på grund av att dom inte lyckats ordna ngn tävlingsledare... Jag skrev snabbt tillbaka och sa att jag akn ställa upp i tvåan och ettan. det blir bara nio deltagare jag behöver köra runt. Linda skulle ju kunna avlösa mig när det blev min tur... Just när jag skickat mitt mail så ringde Linda och sa samma sak... Tyvärr har vi inte fått ngt svar alls. Så det blir ingen tävling ändå. Synd att dom inte frågat oss först. Vi hade fixat det. ettan kan jag ju utantill även om det är två nya moment. Jag kan dom också då jag tränat in dom på Gaija (gick i och för sig snabbt). Och tvåan vore ju skammligt om jag inte ska kunna fixa också?

Jaja..Jag får en lugn dag tills MH:et börjar på kvällen. Jag har ju ialla fall det att se fram emot. Ska ta lite bilder på det också.

Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

Hej!
Trevligt de där såg ut.. Kommer å tittar imorgon.. visst var de typ efter 18? sen till det tråkiga.. missar träningen på onsdag.. :( har blivit påtvingad (nästan) att bli tupperware försäljare, de va nå erbjudande som va sista dagen idag, så jag fick som ingen betänketid.. hallleluuuuujjjjaaa.. hur ska jag klara det..?? jag som inte vill stå å prata framför folk.. hihihiih.. min mor var däremot inte så stöttande, hon tyckte bara att jag inte skulle ha någon chans för att de fanns så många som säljer redan i pite.. jajja.. klarar jag de inte så gör ja de int.. :) så var de med det.. berättar mer om detta sen, när vi träffas.. hehe..
puss å kram
//Sosso & Ludde.

Postat av: Linda

Hej=)
Hur gick MH igår? Är ju nyfiken men du uppdaterar ju aldrig bloggen haha=)
Ska du på träningskvällen imorgon?
/Linda

2007-05-15 @ 10:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback