Det blev inte som man tänkt sig...

Idag har jag sovit en halv dag. Medicinen har gjort mig sååå trött. Jag tar mer än vad jag brukar. Ändå har jag så pass ont att ibland blir det outhärdligt. Så jag preparerade mig hela halva dagen för ajg hade ngt roligt att se fram emot. Linda och Caxa skulle komma på eftermiddagen och jag planerade att ställa iordning "min" appellplan nere på ängen. Sätta ut mitt lilla söta hinder, koner och en stol.

Sen när Linda kom så skulle jag och hon lägga hudnarna på platsliggning och sen skulle Linda få jobba upp Caxa med en bitstock. Och sen så skulle vi köra igenom lkl2! Och efter det skulle Linda få jobba upp Caxa ännu en gång. Hon gillar verkligen kampstocken den hunden! =O)
Linda har haft några jobbiga tävlingar där hudnen har tappat motivationen. Så om man jobbar upp henne före så har hon gnistan och om hon får kampa efteråt så har hon en rlig målbild inför nästa tävling.

Tyvärr så blev det inte så... Till lunch så upptäcker ajg att O'boy haltarpå höger bak. Och Banjo har en liten böld på vänster bak. Så vi behövde fara till veterinären. Jag trodde vi skulle hinna tillbaka till ungefär fyra. Men det blev inte så. Vi kom hem halv sex. Det tog två och en halv timma hos veterinären. *pust*

Det visade sig att lilla Banjo har blivit biten av en grannkatt. Men det har inte utvecklat sig till ngn absess. Så där var det lungt. Det var bara en svullnad. Tack o lov! Vi ska ge honom penicillin ifall hans svullnad blir större.

Med O'boy var det värre. Veterinär Bergdahl var tvungen att ge honom ngt avslappnade för att han skulle slappna av. O'boy har varit väldigt sur den senaste dagarna. Han morrar, fräser och slår efter oss. Så jag har först trott att det varit avundsjuka gentemot Banjo. Men nu förstod jag att han hade ju väldigt ONT! O'boy brukar itne vara så här utan han är ju egentligen en otroligt snäll och älskvärd herre...
Bergdahl kollade igenom O'boy och tyckte att hans högra höft var väldans öm! Jag blev orolig att han hade brytit ngt och bergdahl ville också utreda detta. Så det blev röntgen. O'boy sövdes ner och fast han var nedsövd så visade han att han hade ont. Då har man verkligen ont! Stackars, stackars O'boy!

Som tur var så visade det inget på röntgenplåtarna. Han har inga frakturer eller sprickor. Tack o lov! Men däremot trodde Bergdahl att han hade mjukdelsskador. Kanske ngn muskel som blivit inflammerad av en sträckning eller ngt. Förmodligen så har han haft det ett tag och nu i morse så var han med om ngt och det blev värre.
Så min lilleman fick en smärtstillande spruta och lite tabletter som jag ska ge honom i fyra dagar. Få se om det blir bättre.
Bergdahl berömmde O'boy för hans fina päls. Han ser inte riktigt ut som en cornish eftersom att han har väldigt mcyket päls. ;O)

Så blev dagen tillslut kväll och jag mår fortfarande pissdåligt. I morgon är det träningskväll ute på bruks samt en MH träff. få se om jag orkar med så mycket. Jag ska ialla fall prova platsliggning med skott på Gaija. Det ska bli spännande! =O)
Och så kom jag och Linda överenns om att träna lite också. Vi ska testa lkl2 med en Caxaspecial. Få se hur det går... Spännande! =O)

Kommentarer
Postat av: Linda & Caxa

Hejsan
Vad skönt att det inte var något mer allvarligt med katterna. Hoppas det blir friska och pigga snart.
Jag testade Caxa specialen idag haha det låter kul=)
Det funkade verkligen, vilken pigg hund jag fick som var otroligt taggad. Hoppas det funkar imorgon och på söndag med. Vi får ta träning hos dig någon annan dag.
Tusen tack för middags inbjudan, super gulligt av er.
Men vi ses ju imorgon. Hoppas att du mår bättre då så du orkar träna.
Sov så gott=) Kram

2007-05-08 @ 22:58:14
Postat av: Sosso & Ludde

Platsliggning me skott, jo de vore nått, hihi, då måste jag ju titta.. måste testa hur Ludde e med skotten nu.. men bara i närheten... //Sosso.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback