Trrrrrrrååååkigt!

31230-349

Det tycker ialla fall Gaija. Snö har fallit ner och hon vill vara ute och busa. så vi la ett spår i dag i skogen. Det blev nästn fyra timmar gammalt. Sen gick vi spåret. Första tio metrarna började hon slå lite.. Men sen så var det raka spåret och alla apporter (fem st) hittades. på rekordtid! Hon hade sådan fart att ajg med min envisa förkylning orkade inte hänge med. Jag fick säga åt henne att sakta ner. Flera gånger!

Spåret betsod av omväxlande skogsterräng med snö, ris, högt ris, skogstigar där folk hade gått och en bäck att korsa (jag fick nästan gå i spagat! stackars mig!) samt ett helt färskt råddjursspår. vi skrämde den på flykt när vi kom till upptaget. Nåja. Gaija bryr sig inte om vilt.
Förmodligen är hon så van dom att hon inte bryr sig längre. För jag bryr mig ju inte om dom. eller jag ser dom inte. ;O)

Så spåret som dåhade en skogstig som var upptrampad av folk gick bra. Funkade ju kanon som ett avledningsspår. Hon brydde sig itne om avledningsspåret utan fortsatte bara på mitt spår. Sen kom vi då till bäcken. Jag hade gått en bit bredvid och sen hoppat över (spagatserat mig). Gaija fattade DIREKT vad hon skulle göra!

Apporterna då.. Alla hittades. Men enligt Gaija så ska hon FORTFARANDE ta dom i munnen och snabbt spåra vidare. Jag vill att hon kommer med den till mig. Huva! hon bara drar i väg. Så vi jobbade lite med det också. Så fick jag hämta andan emellanåt.
När vi var klara med spåret så började Gaija leta ett nytt spår att få spåra. Jösses.. Hon är omättlig den hunden!

Nu är hon uppförsäkrad också. 12 papp! Jösses vad några förstapriser i lkl1 kan göra.

Och så blev jag utmanad av Lie och grabbarna... Så jag tar utmaningen som en rejäl kvinna ska göra! Här kommer den!

Vad gjorde du 2006 som du aldrig gjort förut?
Vann flera förstapris med gaija. Samt fick ett Lp1 och två klassvinster... Har aldrig gjort så många braiga tälingar på ett år. =O)

Vilka länder besökte du?
Norge. Såg en massa krigsminnen där och fick underbara bilder på ett soligt och vackert land! =O)

Vilket datum från 2006 kommer du minnas, och varför?
Den andra november. Den dagen då Lona, min andra själsliga hälft försvann för alltid. Jag saknar henne oerhört samtidigt som jag är lättad att hon slipper ifrån allt jobbigt. men ofta tänker jag på hur jag ska klara mig utanhenne. Tur jag har Gaija. världens bästaste Gaija!=O)

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2006?
Ingen låt alls. Jag ahr inte fastnat för ngn alls i år. Konstigt nog.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag åt tårta. =O) Och öppnade presenter. =O)

Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
Ett MH åt Gaija. Och en mindre sur granne. =O)

Hur höll du dig från att bli galen?
Jag pussade Gaija och Lona och Garp och Fyllkatten och barnen och min man och min mamma.

Vem var den bästa nya personen du träffade?
Ellis. en medsyster och garps nya mamma. =O)


Uppnådde du det du tänkt dig under 2006?
Japp. Fick LP 1 på aija, och fick fina resultat på tävlingarna. samt att vi åkte båt och gav Lona en fin sista tid med båt och bad. sånt tröstar. Det enda jag inte uppnädde var detta förbenade MH: =O(

Förhoppningar om 2007?
MH!!!!! Samt att börja tävla i Apellen och i tvåan. Och få träna med Gaija och vara glad och ha roligt med henne. =O) Vilket inte är så svårt förståss... ;O)


Kommentarer
Postat av: Ellis Garp o My

Ohh man tackar för de fina fina orden och säger detsamma. Glad att "slumpen" fört oss samman och jag tänker hålla kontakten även om jag är dålig på telefon. Många kramar från oss här. *nu nattinatt ;)*

Postat av: frida olofsson

jaghaha

2007-01-19 @ 22:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback