Duuuuktig tjej! =O)

Nu dom sista gångerna som vi tränat ajg och Gaija så har hon tappat bort sina öron. Hon har inte kunnat ngt heller? Hon visste inte alls vad stå var i söndags. Och knappt ngn kontakt heller... Och i lördags så kunde hon helt plötsligt inte hopp, sitt hopp?
Jösses.. OCh apporteringen? den är totalvidrig! Man kastar apporten och så springer hon glatt ut, tar den i munnen för att nästa sekund kastaiväg den och LEKA med den! Sen när hon väl kommer med den så släpper hon den på mina fötter.

Vad ÄR det med min lilla tjej?

Men så i kväll kändes det att vi behövde träna. Och allt har flytit på sååå fint så!
Vi hade superkontkat. Hon LYSSNADE på mig och hon gjorde allt jag sa. Enda kruxet är att hon vill inte in i rutan om inte det finns ngn leksak bortom rutan. så nu kör jag flera sändningar till rutan utan belöning med leksak och sen får hon hämta bollen. Ska försöka gömma den sen och se om det funkar. Det finns ju snö ute så jag kan begrava bollen under snön och sen jobba bort bollen på det viset. Eller så får jag ligga vaken ngn natt och fundera. Jag brukar komma på braiga saker då.

I morgon ska jag ta fram hopphindret och träna hopp. Få se om hon vet vad man gör då? funderar p att börja om från början med henne. Sänka kraven lite. Jag ångrar lite att jag började träna att hon skulle gå ut lite längre från hindret. för jag tror att jag har totalförvirrat henne där. Förut hade hon ett perfekt hopp, sitt, hopp.

Jag har köpt en expanderlina nu också till gaija. Så i morgon blir det nog en tur med parken också. Där det är ordentligt uppkört av bilar. Det har kommit lite snö nu och det är så tungt att köra i med sparken.


Att hålla benen i styr är en konst.

31230-419


Av Amanda så ahr hon fått denna Dino. Den är otroligt fin tycker gaija. Hon blev så JÄTTEGLAD över den! Vi trodde hon skulle försöka bita sönder den, men näää.. Hon biter i den försiktigt och använder den som en kudde. Sen visar hon upp den till alla som kommer hit till oss. Gullunge till hund! =O)

31230-418

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback