Utmanad av en massa folk...

Ja det har Gaija blivit! Så det är bäst att vi lyder. Ni får ursäkta ni som utmanat Gaija. Men hon har sååå mycket attt göra med Zena att hon har inte haft tid!

Så till utmaningen. Gaija ska få berätta sex underliga saker hon har för sig. Lite lite med sex bara... Hon gillar bättre att få ha åtta saker att få berätta om. Men vi kör på snusktalet. Gaija får stå för orden.. Jag tar inte på mig något ansvar alls!

1. När vi får besök så måste jag alltid bära en vante och visa för alla att någon har kommit. Sånt är viktigt! Ibland tar jag folks handväskor också. Sånt kan vara bra. För det kan finnas pengar i väskorna och då kan mamma köpa gott åt oss.

2. Jag är jämt hungrig. Ibland är jag så glupsk att hårtussar ser ut som man och då äter jag dom. Ibland kan det slinka ner en och annan dammtuss också. Min mamma tycker ajg är knäpp. Men ska hon klaga? Jag fixar ju städet åt henne!

3. När jag får lust att sova i sängen så gör jag det. Ingen märker något eftersom att både min mamma och pappa sover ju när jag kliver upp i sängen. Jag sover alltid med huvudet på pappas hals. Det gör att han låter mindre när han snarkar. Kanske han får lite syrebrist också. Men vem bryr sig?

4. Jag måste alltid skälla ut alla i grannskapet när iv kommer hem med bilen. När vi svänger in på våran gata (läs MIN gata) så skäller jag som besatt! Då vet alla grannar att det är just vi som kommer hem. =O)

5. När jag ska få något gottigt så poppar ögonen ut. Alltså dom säger det mamma och LillaKarro. det som händer är att mina ögon blir jättestora för att man ska kunna se det gottiga bättre. Man njuter ju inte bara av smaken heller. Synen har också en viss njutning. Så när jag gör stooora ögon så syns mina ögonvitor.

6. Varje gång jag ser ett hål så måste jag kika ner i det. Hallå i hålet liksom. Det spelar ignen roll om det är ett hål i marken eller i en vägg eller i ett träd. Alla hål ska beskådas! Husse tyckte jag gick över gränsen en gång när jag kikade ner i hans navel... Men vaddå... den var ju stor naveln! Hallå i hååålet!

Jag utmanar Ludde, Morre och Quick.

=O)

Kommentarer
Postat av: Quick och Morre

Vi har antagit utmaningen läs i vår dagbok svaren finns där ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback