Så var julen slut för i år.

Men vilken härlig jul vi haft! Så superskönt och trevligt! Och massor gott att äta och klappar har man fått. Gaija har fått en hel del att mumsa på! Hon hälsar alla som gett henne allt det gottiga. Tyvärr så försvann allt så fort... Jag hann inte vara med så var allt borta!

Så här ser en nöjd julhund ut:

image974



Jultomte med konstig mage signalerar att det är fritt fram för hundar att hämta sina paket. =O)

image975



I väntan på paket...

image976



Tomtenissan måste få sig en puss. I år var tomtenissan utklädd till hemvärnssoldat. Zena spanar in tomtens skägg. Sitter den fast? nähä... Synd att det inte också hamnade på bild.

image977




Julens färskingar (första julen):

image978
image979

Lilla Max och lilla Zena. Båda var helt nöjda med alla julklappar och njöt av all uppmärksamhet man kunde få. det var ju många som ville bry sig.

Lilla Max är världens goaste kille! Han fick dessutom mest julklappar. Kan det bero på att han varit så snäll? Han är alltid glad den här lilla killen. Helt underbar! bara fyra månader och han är sååå duktig. vad månde bliva av honom? Hundförare kanske? ;o)

Lilla Zena skötte sig också utmärkt. Inget kiss på golvet och inga tuggade julklappar. Alltså denna lilla tjej biter på inget som inte tillhör henne! Där påminner hon verkligen mycket om Gaija. Hon var lika dan! Kanske det beror på att dom har leksaker som dom tycker om och att dom har alltid ngt dom kan tugga på? Man kan liksom slappna av med dessa hundar. Och då blir också hundarna lugnare. Lilla Max var ju en ny familjemedlem som blev nosad på. Han luktade verkligen spännande och gaija fick sin vana trogen stooora ögon och började drägla. Något hon alltid gör när hon träffar på bebisar. Vare sig dom är av hundsläkte eller människosläkte.
Zena uppförde sig också exemplariskt och nosade snällt på bebisen. Men sen var det något annat som blev intressant och då var hon tvungen att hänga på...


I kväll har jag tränat gaija. Lite positioner, inkallning och fjärren. allt funkade kanon. Om man då tänker att ajg har itne tränat med henne sen slutet på november så måste man säga att hon är ju helt super! Hon jobbade lika glatt som vanligt och visade inga tecken på att bli snabbt trött eller att ha glömt det hon lärt sig. Hon var kanske ngt mer sammlad. Gaija är verkligen en härlig hund!

Nu ska vi börja lära in lite av dom nya momenten i elit. Det är dags nu. Snart börjar ridhusträningen och då jäklar är det vi som ska jobba! Hurra!


Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

Trevligt! Kom just in från en prommis med ett träningsbreak.... riktigt duktig var han för att inte ha tränat, garanterat att dom behöver paus såhär (typ över vintern?) att få fundera på vad dom kan osv. att man gör annat på vintern.. (drag)..
fast..... alla hundar klarar ju inte av att vara utan träningen heller... :) kram kram

Postat av: Husse, Bus o Arek

Haijsan! Vilken fin hemsida ni har. Fina hundar också. Vad kul att ni var inne på vår sida och tittade. Ha nu ett riktigt trevligt Nyår...

Husse

2007-12-29 @ 12:01:32
URL: http://www.arek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback