Fullt upp hela veckan!

Veckan har redan hunnit bli två dagar gammal. Och ändå har jag nog hunnit med mer än vad jag orkar med. Fortfarande får ajg betala för det jag gjorde på SM. Kroppen har inte hängt med. Jag tror inte att skallen har hängt med heller. ;O)

I måndags for jag och Stefan ut till klubben och tränade. Oj.. Gaija var på G! Så här gick det:

Linförighet, positioner: Pip och gnäll. Men snabba sättanden och glad. Undrar när tjejen här blir trött i svansen? Hon viftar hela tiden med den... Är det så roligt att gå fot? Jag bara undrar... Men jag blir glad när Gaija är glad!

Rutan elit: Jag dabbade mig ett antal gånger. När ajg skulle skicka hunden till konen sa jag ut... Istället för frammåt. Jaja. Hunden sprang till rutan. Hon gjorde rätt. Jag gjorde fel och hunden blev osäker. Gör om och gör rätt! Så jag skärpte mig och ta mig tusiken men hunden förstår elitens ruta. Inga probs!

Rutan lkl3: Klockrent! Finns nog inget mer att säga...

Hopp över hinder med apportering: Hur kul kan det vara att hoppa över ett hinder för att hämta en apport+ Klockrent!

Apportering: Jobbade med gripanden och det börjar sitta. Körde sedan med metallapporten och det funkar nästan bättre än vanlig apportering.

Fjärrdirigering med ställande: Nu börjar det funka. Gaija rör sig minimalt. Så det är bara att fortsätta belöna när hon gör rätt. Jag jobbade också lite med snabbare lägganden, ställanden och sättanden. En rolig lek enligt Gaija!

Tunga apporten: Gaija fick gå lite kort linförighet samt hämta apporten. Jag satte henne och la apporten mellan mig och henne. Gick superbra! Enda kruxet är att hon vill bita bort gummit på apporten. Den är trasig just där hudnen ska bita och tydligen hemskt rolig att mokulera.

Stegen: Min hund vet inte om att hon har bakben... Men spännande rä det att få klättra. Hon är ju van vid landgångar. men det här är nog lite mer spännande. Mycket jobb kvar.

Såja... Det var nog allt tror jag.

Nu i dag tisdag så har jag varit hundfri. Däremot har ajg inte varit barnfri. Vi var nämligen jag och mamma upp till Boden till min bror och svägerska. Deras lilla pojke är nu två veckor gammal. Hur underbar som helst! Han låter knappt utan är en nöjd liten grabb. *ler* Jag fick mata honom också. Så härligt! Och inte har jag glömt hur man sköter småbebisar fast mina var små för tolv år sedan. Det sitter i ryggmärgen!
Jag är ialla fall helt slut. Det kostar på att åka mammas skruttbil. =O(

Nu i morgon är det valpar som står på dagordningen. Det blir mycket bebisar i veckan. Jag och Stefan ska ta chansen och vara valpvakt åt Marianne. Det ska bli hur mysigt som helst! Vi ska väl också passa på att rasta gaija och Bruno. Dom tycker om varandra och det ska bli kul att få se dom springa tillsammans. Det går i raserfart!
Jag ska passa på att umgås lite ensam med Exzina också. hon börjar vara så pass gammal att ajg kan sitta utanför valplådan med henne och pussas. ;O) Hon behöver härdas! Är man så söt som hon är så får man skylla sig själv!

På torsdag är det städning och packning som står på schemat.

Vi ska fara till Jokkmokk och kika på tävlingar och ha en minisemester bara jag och gubben på fredag. Utan barn. Jätteskönt! Vi brukar ju ha en helg då vi bara rår om varandra utan barnen på båten. Men nu blir det i husvagn i stället. Vi ska få kampera ihop med Johan och få sova i hans husvagn. På kvällarna ska vi sitta och ljuga för varandra och äta ngt gott. Hela träningsgänget kommer att vara där uppe! Det ska verkligen bli ROLIGT! Jag längtar så jag döööör!
Innan vi far upp till Jokkmokk så ska vi ha en pitstop hos valparna igen. Jaaaa..Jag kan nog inte låtabli att bara fara förbi dom utan att stanna och pussas en stund. johan ska också få kika... JHan måste ju få se på ngt annat än bara Rottisvalpar hela tiden. Någon ordning får det ju vara!

Lördag blir det tävlingar och jag är ombedd att hjälpa till. Det ska bli skoj! Inte varje dag man får äran att hjälpa till på en annan klubb. Och eftersom att jag inte tävlar själv så har jag ju tid att ställa upp. Om inte annat så lär jag mig själv lite mer.

Sen på söndag bär det iväg hemmåt igen. Blir vi inte så sena så kanske, kanske vi kan fara tillbaka till valparna igen? Snälla? En pyttepyttestund... Bara EN puss på varje valp och på Zmilla?Pleace!?

Så ser min vecka ut... Jag vet faktiskt vad nästa helg har i beredskap. Men det är en hemmlis! Bara väl invigda varelser får veta... Hemmligt... ;O)

Kommentarer
Postat av: Marianne m, huliganer!

Hej och tack för titten och valp- samt hundpassningen idag! Tack även för att ni fixade lunch samt nya "Muffelibuffar" till valparna. Ni är guld!!
Du vet att ni alltid är välkomna och kika på valparna samt pussa på dem, Zmilla, Bruno och "Tyson" (Rocky för dem som inte känner igen namnet.. ;o)
). Så jag hoppas ni hinner även på hemvägen, hållar tummarna. :o)
KRAM!!!

Postat av: Sosso & Ludde

Jag å mitt nya täcke dååå?????? =) =) =) =) =) =)
//Ludde :D

2007-08-29 @ 20:27:32
URL: http://ludde.webblogg.se
Postat av: Dober Lakes

Ville bara tacka för en SUPER trevlig helg!!!
Detta måste vi göra om!!!;)
Kramizar!!!

2007-09-02 @ 23:58:30
URL: http://www.doberlakes.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback