Träningsdagbok 9.

Idag har det varit en dag då vi har varit mycket upptagna. Tvättat balkongen, uteplatsen och bilen med högrtyckarn. Sen har man haft dom vanliga göromålen också förståss. Verry busy!

Gaija har varit extremt uttråkad! Oj hjälp! Hon fick gå med husse i skogen. Det var tydligen väldans händelselöst. hon var helt enkelt inte nöjd. Hehe... Så nu när allt var klart med tvättning och tvagning och jag vilat mig lite så frågade jag henne lite lätt om hon ville träna?

Gaija flög i taket! Oj så kul hon hade!

Platsliggning. Första platsliggningen blev katastrof...'stönar' Jag fick ngt i skon och började mixtra med den., Det var itne alls inplanerat. men får man ngt som kryper i skon så tänker amn liksom först på krypet. inte hudnen. Så hon kom för att kika vad det var jag gjorde.
Men sen... dom andra platsliggningarna blev kanon! Lagomt med störning för barn som leker en bit bort. Bilar som kör på vägen nedanför henne. Jag lät henne ligga längre studner än vad vi brukar. Nu verkar det som att ju längre hon ligger desto mer kopplar hon av. Ngt som jag verkligen vill att hon ska göra. det SKA vara avkopplande att ligga.

Linförighet. Gick väl så där... Hon var lite ofokuserad och letade en pinne som hittat i gräset på "våran" lydnadsplan. för ngn dag sedan. Men det ordnade sig när jag gjorde mer svängar och helomvändningar.. Mina underliga helomvändningar har tagit en helomvändning! Jag kan nämligen härma linuspålinjen nu... Så nu när jag gör en helomvändning så funkar det kanon! Inga vida luftiga helomvändningar där Gaija svävar ut... Gaija går nämligen helt ok på helomvändingarna så länge jag inte böjrar göra ngt konstigt. Gaija visar MIG hur man ska göra!

Inkallning, läggande under gång och stående. Det funkar kanon! Så jag kör bara en av varje bara för att.Ingen ide att nöta på tills vidare så att säga.

Hopp över hinder. Här använder vi bollen! Jag har testat att hålla i Gaija när jag kastar bollen och hon försöker hoppa över hindret i jakt efter bollen (på kommando först förståss). det funkar KANON! tack Anneli! Hon blir nästan hysterik nä rjag säger hopp! Gaija tycker hopp över hinder är SKITKUL! Så jag använder alltid hoppet som sista moment. Hon får hemskt gärna se hoppet som ett rolig avslut och ett beröm.
Nu ha rjag en mycket nöjd liten dam som sover gott i lugn och ro... bara vi två hemma. Alla andra är i Rosvik och gör ngt annat. vad vet då inte jag. Vi har det skönt ialla fall.

Ja just det! I går tränade vi också. Och det gick förnämligt bra då också,. vi tränade mycket hopp och Stefan fick hjälpa mig att kasta bollen när gaija hoppase. Hon fick för sig att hon kunde springa runt bänken som vi har som hinder. Men se det gick inte! Då kom det ingen boll. Oj vad hon letade... När hon till slut kom på att hoppar man när matte säger hopp s kommer bollen! då gick det som vatten i en hängränna. Det bara flöt fram. =O)

Jag har gjort iordning alla papper också på Gaija inför tävlingen. Min stora ångest har varit medlemskortet. Men det är nu mera hittat så nu har lunget i mitt inre lägrat sig. det är viktigt för mig att allt är klart och ordnat inför tävlingen. Ifall papprena inte är det så kommer jag att fokusera på sånt och det är ju onödigt. Nu kan jag fokusera på lilla gaija och ha roligt med henne i stället. =O)

Jag måste också komma ihåg att ringa veterinären och boka tid för vaccination (ett års vaccinet) och för att få ut lite kortison inför lägret. Det är ju läger snart. Hujja vad fort tiden går! =O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback