Gaija löper!

Äntligen! Äntligen är hon stora damen numera! Hon löper så det står härliga till! Men hon verkar inte vara speciellt brydd av det. Samma vanliga underbara och snälla lilla gaija. Hon är inte heller brydd av att städa efter sig... *suckar djupt* Så det blir till att ha tikskydd på henne i fortsättningen. Det går bara inte att ha tre barn och deras kompisar springandes här hemma i allt detta blodbad. Lona ser däremot besvärad ut av allt blod. hon går och försöker städa så gott det går. Ser äcklad ut och tittar förebrående på Gaija. OCh gaija hon ser bara såååå oskyldig ut. till slut så går Lona och slickar bakom gaijas rumpa.- liksom för att påminna henne om att städa efter sig.
*äckligt*

Idag ahr vi varit och åkt pulka i "Grobban" i Öjebyn.Ett underbart ställe där det en gång varit ett sandtag. Men dom nu sakta håller på att växa igen. Ett utmärkt ställe att åka pulka på för barn. Och i dag var det perfekt. Ingen var där! Vi var helt ensamma! Så hudnarna fick också springa lösa.

Som vanligt blev lona överentusiastisk. Eller vad man nu kan kalla det. Som istället för att försiktigt ta tag i ngt av barnens armar så BITER hon allt hon kan! Så det blev att koppla henne till slut.
Lilla underbara Gaija hon sprang där bredvid madrassen som barnen åkte på. en gång kom hon i vägen och sedan dess så håller hon sig undan. Sen tjuvar hon mössor och vantar (har hon lärt sig det av Lona måntro?) från barnen. Hon är sååå försiktig att dom inte ens märker att hon tagit ngt!
Bra med motion är ialla fall vad hundarna och barnen fick. Jag satt i godan ro och läste i Hundsport jag... tills alla barn och hudnar plötsligt var borta. Det blev märkvärdigt tyst omkring nejderna. Hmmmm? Barnen hade hittat en övergiven stuga och lekte att dom "bodde" där på bron. Hundarna var vargar som var tama. Och dom lekte med i leken tydligen. Hehe... Fast det blev snabbt tama hundar när jag ropade att det var dax för fika. Och de föräldralösa barnen som var sååå hungriga sprang nästan lika snabbt som de hungriga vargarna.
Oj så kul vi hade!

Nu sover hundarna och är helt utslagna efter kvällens sista promenad. Snart dax för mig också.  Min nacke tycker INTE om att åka madrass... Men härligt hade vi! I morgon står Gläntan på programmet. Få se om det händer ngt kul då?
Ska försöka laga kamerans batterilock i kväll. Därför finns det inga nya bilder att uppdatera med. *surar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback