Hittat en ny liten väg...

Idag när vi var ute och cyklade hittade jag en ny liten väg...  en liten söt stig som ledde direkt till Ögletjärn! Det tog väl ca fem minuter att skumpa fram på stenarna med cykeln. Och sen var vi bara där! Lona och Gaija fick bada. Gissa om dom var lyckliga? Massor mysigt...
Det enda sominte ar mysigt var hudnen som smet från sin gård, sprang fram till oss och gjorde att jag ramlade av cykeln.
Jag hade hundarna på koppel och mitt i all villervalla så släppte jag aldrig kopplet. Jag brukar göra det så fort ngt verkar vara på g. Men i dag gjorde jag inte det. Så nu har jag ett härligt stort skrubsår på benet och knäet. Snyggt! Jag får se det från den posetiva sidan. Kanske jag slipper raka benet?

Här kommer lite bilder på en mysig stund vid Ögletjärn.

31230-149

Om jag visste vad den här blomman hette så skulle jag ha talat om det. Fin var den ialla fall.

31230-148

Och se där! Där växer det näckrosor. Fast dom har inte börjat blomma ännu.

31230-147

Hmmm.. Dom här blommorna växer även ute i vattnet. Undrar fortfarande vad dom heter.

31230-146

Ögletjärn by summer.


31230-145

Mitt skrubbsår... Jag har fått en ny lte annorlunda färg på benet. Ser lite ut som svenska flaggan. tur jag iten bröt benet. Jag ramlade på cykeln och benet var under. Handloven på höger hand har också fått sig en smäll.
31230-144

Mäh! Lona! Du skvittar juh! Jag kan ju bli blöt!

31230-141

Simma lungt Gaija! Jag är här ifall du får för dig att drunkna!

31230-140

Det är där vi badar ja...

31230-139

Snälla!? Kan vi inte få hoppa i igen?

31230-138

Gaija simmar.Jag mpåste lära henne att simma ordentligt. Hon är inge vidare på det. En hund som simmar så här simmar på fel sätt. Dom ska ligga utmed vattenytan och sparka ordentligt med bakbenen.  Hakan ska ligga i plan med vattnet.

31230-137

Jag ahr aldrig tänkt på det förut. Men Lonas ena öra står alltid upp när hon simmar. En hund som verkligen trivs i vattnet och är jätteduktig på att simma!

31230-136

Hmmm.. Inte speciellt stilfullt. Men det funkar.... Kanske. Så fort det blir lite varmare så ska jag lära Gaija simma. Det är lätt att lära hudnar simma. Man håller dom bara under magen/buken så att dom får upp kroppen lite ur vattnet. Sen låter man hunden simma och lära sig ta i med bakbenen. Det tar ett par gånger så lär dom sig hur man gör. Brukar gå rätt fort.

Kommentarer
Postat av: Lie och grabbarna!

Hejsan!

Japp så får vi då träffas :O)
Fast vänta dig inga mirakel på planen ;O) Jag har inga nerver alls och Nemo körs ju av Björn egentligen *L* Nu ska matte träna tävling *fniss* Ska ni på kennellägret? Vi har bokat oss en tvåbädds stuga, lite minisemester!

2006-06-13 @ 21:03:28
Postat av: Sosso & Ludde

tänk när dom allihopa kan springa å hoppa å simma å baaadaaa tillsammans..
nu går de då inte för sej... såvida ni inte vill bli smittade av noskvalster... =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback