Var till veterinären i går.

Igår var vi till veterinären med gaijas lilla tass. Han har kikat på den och nu får Gaija ett annat penicillin. Ett som tar på hudbakterier så får vi se hur det blir. Tyckte faktsikt idag att hon såg mycket bättre ut. Inte lika mycket var heller. Så jätteskönt! Och gaija har blivit piggare! Så förmodligen så vänder det nu. Jag hoppas verkligen det!
Verkar också som om Gaija är personalens lilla favvorit. Så fort vi kommer till djurkliniken så kommer dom springades och gullar med henne. Och Gaija är bara glad... Hon gillar verkligen att gå till veterinären. Konstigt nog. Tydligen så uppfattar hon det som ett ställe där hon får uppmärksamhet och att alla är trevliga med henne. inte som ett ställe där man får ont. Vilket känns posetivt!

I dag har jag klickertränat Gaija lite..Hon är så jättesnabb!  Det är så svårt att hinna klicka just när hon gör rätt. Men så länge som hon tycker det är kul och hon får använda skallen så kommer jag att fortsätta med det. Hon behöver ju det nu när hon ska hålla sig stilla.
!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback