Vad stor Gaija har blivit!

Det käns inte längre som om gaija är en valp längre. Hon käns stor. Men det käns också som om tvåveckor har blivit missade. Två viktiga veckor med en massa utveckling osv... Vi har itne kunnat göra så mycket. Gaija har itne velat och orkat koncentrera sig så mycket heller. Mycket av det beror på att hon haft ont i sitt inflamerade sår på tassen. Men nu har det vänt! Hon börjar ta för sig igen och är sugen och orkar koncentrera sig! det känns kul! Jag ahr planerat att börja med korta små koppelpromenader nu. Infektionen har lagt sig väldigt mycket och det rinner knappt ngt från tassen längre. Svullnaden har nästan helt lagt sig också. Så nu håller jag tummarna för att det ska gå åt rätt håll.
Förmodligen kommer Gaija tycka det är skönt att få röra på sig. Hon håller på att driva katten till vansinne. Jagar honom och busar och håller på. Vilket jag ser som ett tecken på att hon behöver få röra på sig och mentalt aktiveras igen.
Numera väger lilla tösen 23 kilo! Hon är nästan lika sotr som Lona också... 60 cm är Lona . Jag har inte mätt Gaija ännu. Men det kommer...

Kolla in öronen!

Mina stooora öron!

Buset finns där...

Faktiskt är jag busig!

Man får inte röra bandaget...
Gaija är väldigt noga med att itne röra sitt bandage. Bara om tejpen sliter i håret så rör hon. Men annars så låter hon bli det. tratten är itne populär och jag gissar att hon fattat vinken. Rör hon bandaget så åker den på! Nu har jag börjat använda sockar istället för det där självhäftande bandaget. det glider itne lika fort ner och sitter nog skönare. Hon verkar trivas bättre med det. På bilden ser amn mormors gamla avlagda socka.
Tack mormor!

Bild på såret kommer i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback