Tråkigt!

 
Det är tråkigt väder...
Det är tråkigt hemma när man inte kan göra ngt med sin valp...
Men det mest tråkiga är att Gaijas tass har blivit infekterat!
Jag har lyckats låta bandaget vara nu ett par dagar. Enligt veterinärens rekommendation. Man ska ha ca två tre dagar mellan byte av bandage. Men Gaijas bandage har ju glidit ner hela tiden. Så jag har fått byta varje dag! Men det har sett fint ut och varit torrt så jag har inte oroat mig. Men så igår så skulle jag byta bandaget... När jag öppnade det så kom en äcklig lukt. Jag kände att gasbindan var fuktig och förstod att det var nog inte så bra där inne. När jag väl tagit av bandaget s var det varit och jävligt där... Fyyy... Allt som gått så bra! Och nu ett bakslag.!
Så medan Gaija låg på bordet med tvättad tass och luftning (hon sov också) så ringde jag till Veterinären. Dom tyckte jag skulle lufta så mycket som möjligt och låta henne bara ha en socka på sig fram till kvällen. Detta var ca halv fyra...
Sagt och gjort så tog jag på henne en socka men satte en luftig kompress över först. Såren vätskade ju rätt mycket. På kvällen när jag skulle på med bandaget så var kompressen full med ar och blod. Jag rengjorde och la på bandaget och nu var det inte fullt lika fult och svullet. Så nu ligger hon och sover med tratt på sig och en socka. Jag vill lufta så mycket som möjligt. Hon är mera öm nu och är inte lika aktiv. Vilket oroar mig lite... Men det beror nog på infektionen. Är det lika illa i morgon så åker vi dit så Fredrik (min vet, ) får kika på det.

Jag tog ett par bilder på det dåliga såret men dom visade sig vara rätt suddiga. Ett blev väl ett hyfsat så jag lägger ut det igen. Håll för ögonen ifall ni är kräsna.

Såret en vecka efter op.Såret en vecka efter op.

Det gör ont i mig att se hennes tass så här.. Jag vill att hon ska bli bra nu! Så hon kan få vara valp och ha roligt... Inte behöva ligga inne hela dagen och ta det lungt. Det ÄR tråkigt!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback