Tankat energi...

Vi var itll havet igen idag. Förra gången var det höst. Nu är det vinter. Havet har inte fått ngt sitäcke ännu... Men vid stränderna ligger den lite. gaija var väldigt nyfiken på sien och vattnet. Så givetvis så gick hon ut på den. Som tur är så är det långgrunt just där hon var och ena tassen blev blöt. men nu vet hon det. Det är kallt i vattnet nu. Lona hade vett att hålla sig från isen och vattnet. hon vet vad det är. en erfaren tjej.

en underbar stund hade vi tre... bara vi tre så långt ögat nådde! inga människor fanns det omkring oss. Tysnaden rådde och jag fick en möjlighet att få slappna av och njuta av hudnarna och naturen.
Men det var iskallt att ta bilder! Några lite bättre exempel fick jag.

Hundarna mådde ock prima och vi hade nog kunnat vara ute gott och väl en timme till. Enligt dom. Nu har dom ialla fall fått sträcka ut ordentligt och ha roligt. Och jag kan fortsätta julpyssla här hemma. ;O)

Gaija och havet 
Gaija och havet... Inte bara jordens gudinna...Utan även havets. kanske man skulle döpa om henne till Afrodite?


Bus vid havet! 
Bara bus... Sprang gjorde dom då hela tiden. Man blir ju trött av att se allt bus dom har i kroppen.

Stenen i havet 
Snart har även stenen frusit inne...  Här blev Gaija blöt om tassen. att man måste vara så nyfiken jämt? *hihi*

Havet 
Havet.... Snart ligger isen tjock och man kan gå på den... Men ännu hörs vågornas kluckande och isen sjunger sin isläggnings sång...

Hundarna och stenen 
Typiskt Lona! alltid först upp på stenen... Och Gaija får sitta nedanför. 

Hundarna och havet
Vi undersökte även en gammal brygga. Hudnarna var först upp. nyfikna som dom är. Mycket spännande var den då den ahr gått sönder och man får balansera rätt bra på den. Själv så lyckades jag dratta på ändan. Till  hundarnas stora lycka. Det blev pusskalas och snödop. Jag blev döpt. Inte hundarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback