Nu är julen över...

Och gaija är nöjd. Först skrämde hon skiten ur tomten. Och ur Lona så hon tömde analsäckarna mitt bland alla paket... *spontankräks*
Sen blev hon lycklig över att få en massa bra att ha saker. Som en tom karong, lite papper att prassla med, ett märgben fyllt med ngn slags gegga... Men det bästa av allt var nog att hon fått en EGEn o'boy! Vi hade jättekul på hundaffäern! vi hittade nämligen en lika stor katt som O'boy. en sådan där underbar pipleksak ni vet... den är blå precis som o'boy också... Hehe... Så nu har hon en egen katt hon kan hålla i svansen och dänga med.

Julklatt

Oboy nr. 2.

Tomtehälsning
Vem är du? Är du farlig? Nähä... det var ju bara Amanda!

Julmaten var också god enligt gaija. Julskinkan var mäkta populär när jag tillagade den! Så numera när julskinka ätens hemma hos oss så ahr vi en drägglande hund bredvid bordet. hon ahr fått för sig att en slemmigt oxhudsben kan tydligen bytas mot en bit julskinka... Gaija som aldrig tigger vid bordet annars. tyvärr för hennes del så får hon bara ytterst lite. Den är ju rätt salt skinkan.

Det ska bli spännande att se hur hon reagerar på nyårsafton också. Kommer mer om detta när nyåret avlöpt. Så tills dess... Grått nytt hår!

Kommentarer
Postat av: Amanda

hehe det var ju bara jag! haha hihi!

2006-11-25 @ 19:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback